Nimoto-rijders krijgen verzekering voor pech onderweg

Allianz Global Assistance helpt elektrische scooterrijder

Amsterdam, 10 maart 2015 - Reisverzekeraar en alarmcentrale Allianz Global Assistance gaat voor het eerst pechhulp leveren aan elektrische scooterrijders. Het gaat om hulp voor mensen met een elektrische scooter van het merk Nimoto. Zij krijgen bij aanschaf van een nieuwe scooter kosteloos een ‘Nimoto goed op weg-pas’. Daarmee hebben ze recht op hulp onderweg.

 

Het aantal elektrische scooters is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Om die reden wil reisverzekeraar en alarmcentrale Allianz Global Assistance klanten bedienen die er met een elektrische tweewieler op uit trekken. "De auto is niet het enige vervoermiddel waar mensen helaas wel eens mee langs de weg komen te staan. Nu het elektrisch rijden aan populariteit wint, komt het vaker voor dat iemand met een elektrische scooter een keer pech heeft. Ook die willen wij graag snel helpen,” zegt Hans Weusten, Business Development Manager bij Allianz Global Assistance.

 

24x7

De Nimoto Mobiliteit Service die kopers van een nieuwe elektrische Nimoto scooter kosteloos krijgen, geeft recht op een jaar lang hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als iemand niet ter plekke geholpen kan worden, wordt diegene naar huis gebracht of naar de dichtstbijzijnde Nimoto-dealer. Het dekkingsgebied is heel Nederland, 1 kilometer van het woon- of vakantieadres, of waar de verzekerde tijdelijk verblijft. De pas is puur voor onderweg, dus niet voor hulp aan huis.

 

 

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.