Mondial Assistance uitgeroepen tot Beste Reisverzekeraar 2011!

Amsterdam, 11  januari 2012 - Reisverzekeraar en hulpverlener Mondial Assistance is dinsdagavond 10 januari op de Vakantiebeurs uitgeroepen tot de beste reisverzekeraar en ontving hiervoor de Reisrevue Veer. Met een rapportcijfer van 7,91 verkoos de reisbranche Mondial Assistance tot de beste reisverzekeraar van 2011. 

 

René Vermeule, Directeur Marketing & Sales bij Mondial Assistance: "We zijn heel trots dat we de Veer dit jaar hebben gewonnen en als beste reisverzekeraar zijn gekozen. Dit zien we als een erkenning voor

ons structurele beleid om nieuwe en innovatieve producten en diensten te ontwikkelen, waarbij we de klant volledig centraal stellen.Dit heeft ons de afgelopen jaren meerdere prijzen opgeleverd. De Veer voor reisverzekeraar 2011 zien wij als een voorlopige kroon op ons werk en een aanmoediging door te gaan op de ingeslagen weg." Verenverkiezing_logo

 

De Reisrevue Veren worden jaarlijks uitgereikt tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs, de Dutch Tourism Expo. De reisbranche heeft massaal gestemd voor toewijzing van de Reisrevue Veren. Tijdens de uitreiking werden in totaal 41 categorieën geëerd met de felbegeerde Veerawards, waaronder reismanagers, touroperators, luchtvaartmaatschappijen en verkeersbureaus.

 

Beste reisverzekeraar 2011
Op de foto: Barbara Schoof (Manager Sales) en Willem Hornsveld (Manager Business Development Travel) van Mondial Assistance te midden van andere winnaars Transavia.com, KLM en Oad Reizen.

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.