Doorlopende Reisverzekering Mondial Assistance uitgeroepen tot ‘Beste koop’

Budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Mondial Assistance kent beste prijs-kwaliteitverhouding volgens Consumentenbond

 

Amsterdam, 1 februari 2011 – De Budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Mondial Assistance heeft van de Consumentenbond het predicaat ‘Beste koop’ ontvangen.  Dit houdt in dat het product, in vergelijking met producten van andere aanbieders van reisverzekeringen, de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.  

 

De consumentenbond voert jaarlijks een onderzoek naar reisverzekeringen uit en geeft de hoogst scorende verzekeringen het predicaat “Beste Koop” en “Beste uit de test”. In het onderzoek wordt niet enkel gekeken naar de dekking in de voorwaarden aangezien een erg uitgebreide dekking kan inhouden dat mensen dubbel verzekerd zijn. De consumentenbond kijkt daarom ook naar de hoogte van de premie en de keuzevrijheid en flexibiliteit bij het samenstellen van een reisverzekering. De verzekeringen met de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben het testoordeel “Beste koop” ontvangen.

 

De Budget variant van de Doorlopende Reisverzekering van Mondial Assistance deelt het predicaat “Beste koop” met de doorlopende reisverzekering van Hema en Zelf.nl.

 

De Doorlopende Reisverzekering van Mondial Assistance heeft in 2010 tijdens de Nederlandse Verzekeringsawards ook al een Gouden Schild gewonnen in de categorie 'Beste schadeproduct 2010’. 

 

Ga naar:

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.