Globe Reisburo introduceert verzekering pretparkbezoek

Holten, 7 juni 2013 - Een pretpark bezoeken met het hele gezin is een flinke onderneming en kan voor de nodige stress zorgen. Kinderen die uit enthousiasme hun eigen weg zoeken in het park en zoekraken, het verliezen van tassen of een vergeten kinderwagen zijn aan de orde van de dag. Speciaal voor deze korte trips heeft Globe Reisburo in samenwerking met Allianz Global Assistance een verzekering op maat ontwikkeld: De Ideale Familieverzekering. De premie staat vast op 27,50 euro per gezin voor een maximale reisduur van 7 dagen. De verzekering is vanaf vandaag af te sluiten bij alle Globe Reisburos.

 

De verzekering is speciaal voor gezinnen die er een paar dagen op uit trekken om een attractiepark binnen Europa te bezoeken en is opgebouwd uit een aantal onderdelen:

  • Een kortlopende reisverzekering voor maximaal 7 dagen;
  • Een vergoeding voor een eventuele aankomstvertraging;
  • Luggage Assistant voor het terugvinden van zoekgeraakte bagage;
  • Kid Assistant om je snel weer te herenigen met uit het oog verloren kinderen.

De kortlopende reisverzekering biedt een vergoeding o.a. voor eventuele aankomstvertraging (80% van de korte trips naar attractieparken worden met de auto ondernomen) en het kwijtraken van bagage. Ook wanneer kinderen zoek zijn geraakt in het park, biedt de verzekering de service om  ouders en hun kinderen weer snel te herenigen.

 

Ton Hendriksen van Globe Reisburo: ’’We zijn op het idee van deze verzekering gekomen door de toenemende vraag vanuit onze klanten. Allianz Global Assistance is de perfecte partner hiervoor. De Ideale Familieverzekering wordt verstrekt in een mooie verpakking inclusief handige Kid- en Luggage Assistant bandjes. Helemaal passend bij de beleving van het pretparkbezoek.

 

Door de meest voorkomende risico’s in kaart te brengen hebben we nu samen met Globe Reisburo een verzekering op maat ontwikkeld die de behoefte van hun klanten volledig afdekt”, aldus Wessel Koenekoop van Allianz Global Assistance.

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.