Innovatieve App van Mondial Assistance in de prijzen

HelpMe app winnaar Gouden Schild

Amsterdam, 23 september 2011 – Donderdagavond 22 september 2011 werden voor de derde keer de Nederlandse Verzekeringsawards uitgereikt. De HelpMe app van Mondial Assistance werd beloond met een Gouden Schild in de categorie E-Business. De vernieuwende smartphone applicatie maakt hulpverlening voor reizigers nog sneller en eenvoudiger toegankelijk. Vorig jaar nam Mondial Assistance al twee Gouden Schilden in ontvangst voor Schadeservice van het jaar (Mondial Assistance Pechhulp) en Schadeproduct van het jaar (Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering).

 

De Gouden Schilden worden ieder jaar uitgereikt aan bedrijven die uitmuntend presteren binnen de verzekeringswereld. De jury motiveerde de overwinning van de HelpMe app: “Slimme, in de tijd passende, praktische toepassing welke getypeerd wordt door helderheid, makkelijk toepasbaar en begrijpelijk voor de klant. Het biedt (groei)potentieel voor zowel verzekeraars als voor consumenten.”

 

Innovatie en hoog service niveau

Wessel Koenekoop, Manager Marketing Mondial Assistance: “We zijn zeer trots op het winnen van het Gouden Schild dit jaar. Wij hebben er met onze applicatie voor gekozen om techniek in te zetten om de hulpverlening voor onze klanten te optimaliseren en nog beter toegankelijk te maken. Het winnen van het Gouden Schild zien we dan ook  als een erkenning voor onze inzet om te innoveren en een hoog service niveau na te streven in de branche.’’

 Uitreiking E-business award - Winnaar Mondial Assistance met de HelpMe app
 

HelpMe App

De HelpMe app is gratis beschikbaar voor iedereen met Pechhulp of een Reis- en Annuleringsverzekering van Mondial Assistance. Met de HelpMe app heeft de verzekerde zijn polisgegevens en de contactgegevens altijd bij de hand en kan eenvoudig
een melding bij de alarmcentrale worden gedaan. Bovendien beschikt de app over een zoekfunctie waarmee simpel en snel nuttige plaatsen binnen Europa (bijvoorbeeld een tankstation) in de buurt kunnen worden gelokaliseerd. De app is geschikt voor ruim 90% van de smartphones en is te downloaden op de HelpMe app pagina.

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.