Ken jij alle pisteregels? Haal je Skibewijs en maak kans op een wintersportvakantie

Doe mee en haal je skibewijs

 Amsterdam, 18 december 2014 - Jaarlijks krijgen duizenden Nederlanders tijdens hun wintersportvakantie een ongeluk op de skipiste. Een deel van die ongevallen ontstaat omdat skiërs de pisteregels niet precies kennen. Daarom introduceert Allianz Global Assistance het Skibewijs. Een online test waarin je jouw wintersportkennis kunt toetsen. Je maakt bovendien kans op een wintersport vakantie voor twee personen!

 

Selfie

Hoe staat het met jouw kennis van de skiregels? Moet je links of rechts inhalen? En als je een ski bent verloren, hoe ga je dan terug om die op te halen? Ook is rekening gehouden met nieuwe trends. Mag je bijvoorbeeld een selfie maken als je op de besneeuwde helling staat? En dan zijn er de snelle snowboarders. Moet je die voorrang geven als je zelf op de latten staat?

 

Test je kennis en win een wintersportvakantie

Binnen één minuut weet je dankzij de mini-test of je voldoende basiskennis hebt om in elk geval zelf veilig aan een afdaling te beginnen. Beantwoord je vier van de vijf vragen goed, dan haal je je Skibewijs. Deel je Skibewijs met je vrienden op je Facebookpagina en “like” de Facebookpagina van Allianz Global Assistance. Je maakt dan kans op een wintersportvakantie voor 2 personen van 2 t/m 8 mei 2015 in Val Thorens (tijdens de Dutchweek!).

 

Wat blijft is natuurlijk de regel een goede reisverzekering te hebben als er onverhoopt toch iets gebeurt. Dat kan immers ook wanneer anderen een botsing veroorzaken.

 

Test je kennis en start de test

 

 

 

 

NB Het Skibewijs is geen rechtsgeldig document. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het is een manier om de pisteregels onder de aandacht van Nederlandse wintersporters te brengen.

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.