Racing Team Holland verzekert zich met Mondial Assistance van nieuwe sponsor

Amsterdam, 14 juni 2011 - Dit weekend ondertekende het Racing Team Holland de samenwerking met de gloednieuwe sponsor Mondial Assistance. De wereldwijde marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen ondersteunt het team bij hun missie om Nederland aan de top van de internationale racerij te brengen en talentvolle coureurs een kans te bieden. Duncan Huisman en Ricardo van der Ende vormen samen met Bernhard en Pieter-Christiaan van Oranje dit raceseizoen het Racing Team Holland.

 

’’De dynamiek van de autosport toont sterke overeenkomsten met de auto- en pechhulpverlening van Mondial Assistance. Daar waar er op het circuit altijd een team van technici paraat staat, biedt Mondial Assistance dezelfde kwalitatieve, snelle en wereldwijde hulp bij pech onderweg.  Het Racing Team Holland is in de autosport toonaangevend en daarmee voor ons de perfecte partner’’, volgens René Vermeule, Directeur, Marketing & Sales bij Mondial Assistance.

  

Racing Team Holland

Het Racing Team Holland heeft al vele racetalenten naar voren gebracht en wereldwijd de aandacht op Nederland gevestigd. De passie en drive die de teamleden hebben, spreekt Mondial Assistance aan. De samenwerking werd afgelopen weekend officieel door de ondertekening van het contract door René Vermeule en Drs J.B.Th. Hugenholtz namens Racing Team Holland. Mondial Assistance is trotste sponsor van dit raceteam dat een rijk verleden heeft en inmiddels een beroemde naam is in de Nederlandse autosport.

 

Pinksterraces

Afgelopen weekend werden op het circuit van Zandvoort de Pinksterraces gehouden. Het Racing Team Holland verscheen aan de start met alle vier coureurs. Duncan Huisman en Bernard van Oranje wisten een podiumplaats te bemachtigen.


Op foto van links naar rechts:  Hans Hugenholtz (RTH), René Vermeule (Mondial Assistance) en Pieter-Christiaan van Oranje (RTH)

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.