Reisverzekering Mondial Assistance opnieuw ‘Beste koop’

Amsterdam, 24 januari 2012 - De Budget variant van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot ‘Beste Koop’. De doorlopende reisverzekering heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding volgens de Consumentenbond die voorwaarden en prijzen van doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleek. In totaal zijn er 52 verzekeringen getest. De complete lijst wordt in de consumentengids van februari gepubliceerd.

 

 

René Vermeule, Directeur Marketing & Sales bij Mondial Assistance: ’’We zijn zeer trots op de toekenning van het ‘Beste Koop’ predicaat, voor het tweede jaar op rij. We streven naar innovatieve en flexibele producten, met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Zo kan iedereen de verzekering kiezen die bij hem of haar past. Dat de Consumentenbond onze budget variant opnieuw beoordeelt als Beste koop zien wij als een bevestiging  dat deze strategie de juiste is.’’ De doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance is opnieuw uitgeroepen tot 'Beste koop' door de Consumentenbond

 

 

Goede start van 2012

Voor Mondial Assistance begint het jaar goed. Naast de toekenning van het predicaat ‘Beste Koop’ werd de reisverzekeraar door vakgenoten onlangs ook al uitgeroepen tot ‘De Beste Reisverzekeraar van 2011’, waarvoor een Reisrevue Veer in ontvangst werd genomen tijdens de Vakantiebeurs.   

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.