Mondial Assistance wint Innovatieveer

Amsterdam, 20 mei 2010 - Mondial Assistance heeft de Reisrevue Innovatieveer 2010 gewonnen voor de Assistant Services. Willem Hornsveld, Business Development Manager Travel Industry, mocht gisteren de Innovatieveer in ontvangst nemen.

 

De jury motiveert de toekenning als volgt: “Mondial Assistance weet op innoverende wijze zeer directe invulling te geven aan hun naamsverbinding met ‘Assistance’. SMS Assistant, Luggage Assistant, Kid Assistant en Life Assistant zijn hun tijd vooruit gesneld.

 

Hornsveld: “Wij zijn zeer trots dat wij de Innovatieveer hebben gewonnen voor de Assistant Services. Het is een bevestiging van onze innovatieve kracht. Binnen de reisbranche is in onze ogen meer maatwerk en relevantie in de reisverzekeringen dan ook essentieel. De Assistant Services zijn hier een goed voorbeeld van en bieden reizigers meer zekerheid tijdens de vakantie. Ik zie het ook als een uitdaging om in de toekomst voor Mondial Assistance nog meer nieuwe concepten te ontwikkelen met echte toegevoegde waarde voor de klant.”

 

De vier Assistant Services zijn: SMS Assistant, waarbij de reiziger per sms gewaarschuwd wordt voor eventuele natuurrampen of terreurdreiging in het gebied waar hij reist; Kid Assistant, waarbij kinderen een polsbandje met een alarmnummer dragen dat gebeld kan worden als het kind verdwaalt; Luggage Assistant, waarmee verloren bagage kan worden opgespoord; en Life Assistant, waarmee hulpverleners medische gegevens van de drager kunnen opvragen, mocht die bij een ongeval niet aanspreekbaar zijn.

 


Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.