Nieuw: dekking eigen risico bij huurauto

Amsterdam, 29 juli 2015 - Het huren van een auto, motor of camper in het buitenland wordt aantrekkelijker gemaakt. Je kunt nu het eigen risico én de borg daarvoor verzekeren bij Allianz Global Assistance. Dat betekent dat je de borg en het eigen risico bij schade terug krijgt. Zo kun je dus altijd onbezorgd rijden tijdens je vakantie.

Lees meer...

Amsterdam, 29 juli 2015 - Het huren van een auto, motor of camper in het buitenland wordt aantrekkelijker gemaakt. Je kunt nu het eigen risico én de borg daarvoor verzekeren bij Allianz Global Assistance. Dat betekent dat je de borg en het eigen risico bij schade terug krijgt. Zo kun je dus altijd onbezorgd rijden tijdens je vakantie.

 

We willen op deze manier bijdragen aan een zorgeloze reis van vakantiegangers of zakenreizigers. Vaak is het toch even wennen aan de verkeersregels en rijcultuur op de vakantiebestemming. De Eigen Risico Verzekering Autohuur kan goed van pas komen als er onverwacht schade aan de auto ontstaat of als het verhuurbedrijf (een deel van) de borg inhoudt.

 

Verzekerd: eigen risico én borg

  • Eigen risico: als je een auto, motor of camper huurt, dan is deze door de verhuurder verzekerd. In de meeste gevallen heb je dan nog wel een eigen risico. Bij schade aan de huurauto, -motor of -camper, betaal je het eerste deel van de schade zelf. Met de Eigen Risico Verzekering Autohuur is dit risico gedekt.
  • De borg: bij het huren van een auto, motor of camper moet een waarborgsom betaald worden, meestal met een creditcard. De verhuurder gebruikt deze waarborgsom als een garantstelling, mocht er iets met het gehuurde voertuig gebeuren dat niet onder de verzekering valt. Denk hierbij aan ruitschade, lakschade of schade aan het interieur van het voertuig. Met deze verzekering ben je gedekt voor de ingehouden borg.


Afsluiten

Je kunt de verzekering gelijk afsluiten op onze website. Je hoeft dit dan niet meer te doen bij de lokale verhuurder. Je hebt er ter plekke geen omkijken meer naar én de premie die je voor deze verzekering betaalt, is vaak een stuk lager dan die je lokaal zou betalen.

 

Kosten

De kosten bij het huren van een auto of motor bedragen €5,50 per dag. Voor een camper is dit €8,00 per dag. Deze bedragen zijn inclusief assurantiebelasting. Voor deze verzekering betaal je geen poliskosten.

 

Meer informatie

Op onze website lees je meer over deze verzekering en kun je deze direct afsluiten. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met onze Service Team via telefoonnummer 020 561 8711. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur.

 

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.