Mondial Assistance genomineerd voor Gouden Schild 2011

HelpMe app kanshebber in de categorie E-Business

Amsterdam, 16 mei 2011 - In de derde jaargang van de uitreiking van de Gouden Schilden is Mondial Assistance met de HelpMe App genomineerd voor een Gouden Schild in de categorie E-Business Award. De HelpMe app is een vernieuwende smartphone applicatie die hulpverlening voor reizigers nog sneller en eenvoudiger toegankelijk maakt. De Gouden Schilden worden uitgereikt op 22 september 2011.

 

De Financiële Dienstverleningsawards, voorheen de Verzekeringsawards, worden uitgereikt aan organisaties of personen waarvan onomstotelijk is vastgesteld dat zij tot de top van hun vakgebied binnen de financiële wereld behoren en het klantbelang op de eerste plaats zetten.

Marketing Manager Wessel Koenekoop: “Wij  zijn zeer trots op deze nominatie. Innovatie en een hoog service niveau zijn voor Mondial Assistance erg belangrijk. In de HelpMe app komen deze kernwaarden samen en worden gekoppeld aan een grote trend in mobiele communicatie; de opkomst van de smartphone. In 2010 won Mondial Assistance al twee Gouden Schilden voor beste Schadeservice en beste Schadeproduct. We hopen natuurlijk dat we deze Award op 22 september ook echt mee naar huis mogen nemen.”

 

HelpMe App

De HelpMe app is een smartphone applicatie die hulpverlening voor reizigers nog sneller en eenvoudiger toegankelijk maakt. De app is gratis beschikbaar voor iedereen met Pechhulp of een Reis- en Annuleringsverzekering van Mondial Assistance. Met de HelpMe app heeft de verzekerde zijn polisgegevens en de contactgegevens altijd bij de hand en kan eenvoudig een melding bij de alarmcentrale worden gedaan. De app is geschikt voor ruim 90% van de smartphones en is te downloaden via www.mondial-assistance.nl/HelpMe.

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.