Uitgebreid Paasdiner voor Huis van Onbehuisden

Amsterdam, 27 maart 2013 - Op dinsdag 26 maart organiseerden vrijwilligers van Allianz Global Assistance een Paasdiner als verrassing voor ruim honderd passanten, bewoners en begeleiders van het Huis voor Onbehuisden (HvO) aan de Poeldijkstraat in Amsterdam. Het diner werd bereid en geserveerd door onze eigen collega's.

 

De passanten, bewoners en begeleiders van het HvO waren aangenaam verrast en zeer enthousiast. Shanti Changa, Senior Services/Voeding Huis voor Onbehuisden, vertelt: "Dit biedt zeker een basis voor verdere samenwerking. Ontzettend aardige vrijwilligers, die hard gewerkt hebben om alles op tijd klaar te hebben. Het team heeft lekker gekookt voor het Passantenverblijf en De Veste. En Pieter is een topbakker, de carrot cake was heerlijk!"

 

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werken we vaker samen met het HvO. Zo hebben we al eerder het schilderen van ons dakterras-meubilair laten uitvoeren door de cliënten, een schenking aan de stichting als tegenprestatie. Daarnaast hebben we eerder een Kerst- en Paasontbijt verzorgd. Ook dit Paasdiner past weer goed binnen onze samenwerking.

 

Het Huis voor Onbehuisden is een initiatief van Stichting HVO-Querido. Deze stichting biedt opvang, woonbegeleiding en dagactiviteiten in Amsterdam aan mensen die dat nodig hebben. Dak- en thuislozen, verslaafden, mensen met psychiatrische problemen en vrouwen en gezinnen in nood. Jong en oud, mannen en vrouwen.

 

Meer informatie: www.hvoquerido.nl.

 

 
 
 
  

 

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.