Reisverzekering Mondial Assistance opnieuw ‘Beste koop’

Amsterdam, 24 januari 2012 - De Budget variant van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot ‘Beste Koop’. De doorlopende reisverzekering heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding volgens de Consumentenbond die voorwaarden en prijzen van doorlopende reisverzekeringen met elkaar vergeleek. In totaal zijn er 52 verzekeringen getest. De complete lijst wordt in de consumentengids van februari gepubliceerd.

  

 

René Vermeule, Directeur Marketing & Sales bij Mondial Assistance: ’’We zijn zeer trots op de toekenning van het ‘Beste Koop’ predicaat, voor het tweede jaar op rij. We streven naar innovatieve en flexibele producten, met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Zo kan iedereen de verzekering kiezen die bij hem of haar past. Dat de Consumentenbond onze budget variant opnieuw beoordeelt als Beste koop zien wij als een bevestiging  dat deze strategie de juiste is.’’ De doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance is opnieuw uitgeroepen tot 'Beste koop' door de Consumentenbond

 

 

Alleen verzekeren wat ook echt nodig is

Keuzevrijheid en flexibiliteit zijn het uitgangspunt van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Mondial Assistance. Een klant verzekert hierbij alleen wat ook echt nodig is. In het testoordeel van de Consumentenbond worden deze aspecten sterk meegewogen. Reizigers kennen zelf als geen ander de waarde van hun bagage. Hoeveel contant geld ze meenemen. De risico’s die ze wel of niet willen nemen. Op basis daarvan kiest de klant de geschikte variant: Budget, Comfort of Premium. Het verschil zit in de hoogte van de verzekerde bedragen op Bagage en Medische kosten. Vervolgens kunnen daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toegevoegd worden.

 

Beste koop

Het predicaat ‘Beste koop’ houdt in dat de verzekering een goede kwaliteit biedt voor een redelijke prijs. Standaard bevat de Budget-variant de dekking S.O.S. hulpverlening, maar een klant kan de verzekering aanvullen met verschillende elementen. Waardevolle elementen die de dekking compleet maken en het vakantieplezier extra beschermen. Denk aan Wintersport en bijzondere sporten, Werelddekking, Geld, etc. Zo kan uw klant de verzekering kiezen die bij hem of haar past. En bij ziekte, een ongeval of bij overlijden kan uw klant standaard rekenen op het wereldwijde netwerk van Mondial Assistance.

 

Comfort en Premium

Bij de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering kan een klant kiezen uit drie varianten Budget, Comfort en Premium. Met een testoordeel van 7,2 en 7,4 zijn onze Comfort- en Premium-variant als respectievelijk tiende en vierde uit de test gekomen. In totaal zijn 52 doorlopende verzekeringen getest. De complete lijst is in de Consumentengids van februari gepubliceerd.

 

Goede start van 2012

Voor Mondial Assistance begint het jaar goed. Naast de toekenning van het predicaat ‘Beste Koop’ werd de reisverzekeraar door vakgenoten onlangs ook al uitgeroepen tot ‘De Beste Reisverzekeraar van 2011’, waarvoor een Reisrevue Veer in ontvangst werd genomen tijdens de Vakantiebeurs.   

  

‘Bannerset’ vanaf 3 februari te downloaden

We kunnen ons voorstellen dat u de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering van Mondial Assistance wilt promoten op uw website. Het product is tenslotte niet voor niets bestempeld als ‘Beste koop’ door de Consumentenbond. Daarom hebben we vanaf vrijdag 3 februari een speciale bannerset (animated gif banner) beschikbaar waar het 'Beste koop’-logo van de Consumentenbond in terugkomt.

 

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.