Verzekerd van een fijne pakjesavond

Amsterdam, 10 november 2016 - Sinterklaas is per boot op weg naar Nederland. Vorig jaar bracht hij voor 600 miljoen euro mee aan pakjes. Ieder jaar krijgt de Sint onderweg met nieuwe uitdagingen te maken en is hij altijd nipt op tijd met de boot in Nederland. Wij hebben speciaal voor Sinterklaas een verzekering op maat gemaakt als de pakjes onderweg toch nog overboord waaien.

''Wij vinden het erg belangrijk dat de pakjesboot goed in Nederland aankomt en dat alle families op 5 december een gezellige Sinterklaasavond kunnen vieren'', zegt Audrey Denkelaar van Allianz Global Assistance. Speciaal voor de Sint hebben wij daarom een speciale pakjesverzekering ontwikkeld. De Sint kan met deze verzekering rekenen op medische hulp voor iedereen aan boord, pechhulp voor de stoomboot en een bagage dekking voor alle pakjes. Of Sinterklaas gebruik maakt van dit aanbod is onbekend.
 
Mocht er zich tijdens de reis een incident voordoen, dan geven wij nog wel de tip aan de Sint om onze alarmcentrale te bellen voor hulp. Deze is 24 uur per dag bereikbaar.© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.