Winnares van de actie ‘Win het aankoopbedrag van je fiets terug’ blij verrast

Amsterdam, 7 juli 2015 - Rian Spierings is de gelukkige winnares van de actie ‘Win het aankoopbedrag van je fiets terug’. In haar woonplaats Helvoirt kreeg zij haar prijs overhandigd. Zij had voor haar nieuwe Cortina fiets een fietsverzekering afgesloten en was blij verrast toen ze hoorde de prijs gewonnen te hebben. Extra leuk: we hebben deze actie verlengd! De actie loopt tot 30 september 2015.

 

Win het aankoopbedrag terug

De actie ‘Win het aankoopbedrag van je fiets terug’ is verlengd tot 30 september 2015. Als je een fietsverzekering afsluit, maak je automatisch kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag van je fiets. Op 15 oktober wordt de nieuwe winnaar bekend gemaakt.  

 

De Fietsverzekering mét doorfietsgarantie

Met de Fietsverzekering van Allianz Global Assistance ben je zeker van doorfietsgarantie. Dit betekent dat je altijd weer snel op weg bent in geval van diefstal, schade of pech. Bij diefstal wordt het aankoopbedrag snel uitgekeerd, bij schade krijg je een vergoeding voor een leenfiets en in geval van pech bieden wij een uitgebreide pechhulpservice. Daarmee is hulp altijd binnen handbereik en hoef je nooit lang stil te staan.

 

Wil je meer weten over onze Fietsverzekering? Dan kun je kijken op onze website.

 

Fietsverzekering banner enkel

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.