Vacature Business Development Manager Travel

 
Zit helpen in je DNA?

Word lid van onze internationale familie                                   

Business Development Manager Travel 
Wie zijn we?
Wij zijn Allianz Worldwide Partners, internationaal marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen. Wereldwijd werken er ruim 16.000 werknemers bij ons die samen meer dan 70 talen spreken. In Nederland zijn we met ongeveer 300 collega’s. Vanuit onze eigen alarmcentrale helpen we mensen in binnen- en buitenland.

Ongeveer 250 miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maken wereldwijd gebruik van onze services. We maken onderdeel uit van de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München.

Wat ga je doen

Als Business Development Manager heb je drie speerpunten:

  1. het vinden van nieuwe klanten voor de bestaande producten en services
  2. het verder ontwikkelen van new business voor onze reis- en/of verzekeringsmarkt
  3. het aanboren van nieuwe markten


Je werkt B2B, maar daarbij ken je de behoeften van de eindklant. Je voelt aan met welke mogelijke producten en services business partners invulling kunnen geven aan de relatie met hun klanten. Je denkt mee over de commerciële kansen van je klant, zonder dat daarbij het accent op prijs of commissie ligt. Als Business Development Manager Travel identificeer je (al dan niet uitgesproken) behoeften en creëer je mogelijkheden.
Je representeert onze organisatie op een dynamische manier en je weet een goede balans te vinden in het dienen van de belangen van zowel de klant als de eigen organisatie. Daarbij weet je toegevoegde waarde te creëren en zorg je voor flexibiliteit en kwaliteit.

        
Wat verwachten we van je
Je bent een uitstekende netwerker en je kunt behoeften vertalen naar concrete adviezen. Daarnaast heb je een open en klantgerichte instelling. Ook beschik je over een eigen relevant netwerk. 

Daarnaast:
  • Weet je wat er speelt in jouw markt;
  • Kun je mensen overtuigen;
  • Ben je creatief, vernieuwend en kun je conceptueel denken;
  • Heb je affiniteit met e-commerce in jouw markt;
  • Ben je ambitieus, stressbestendig en bewezen succesvol op het gebied van Sales.

Je bent een echte doorzetter die beschikt over meerdere jaren relevante ervaring. Voor deze functie is een opleidingsniveau HBO+/Universitair een vereiste. Ervaring in de verzekeringsbranche is een pré. Behalve Nederlands beheers je ook de Engelse taal goed. Frans is een pré.

Wat verder interessant is om te weten
De werkzaamheden die we verrichten bij Allianz Worldwide Partners vormen een mix van verzekerings- en hulpverleningsactiviteiten. We werken zowel onder eigen label, als onder private label. Onze markt vraagt om een uitstekend inlevingsvermogen en een hoge mate van flexibiliteit en innovatie, terwijl standaardisatie nodig is om concurrerend te blijven. Je geeft in deze functie invulling aan 'mass customization'. Daarnaast is er sprake van een intensieve samenwerking tussen onze business units in de Benelux.


Wat kun je van ons verwachten
We bieden je een veelzijdige en uitdagende baan in een informele, internationale organisatie. Je kunt onder andere rekenen op een marktconform salaris, een pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, een lease-autoregeling en korting op bepaalde verzekeringen.
          
 Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan door binnen 14 dagen een cv en brief te sturen naar: vacature.nl@allianz.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Mulder, HR Adviseur op 020 561 8794.

 

Bedrijfsinformatie

www.allianz-assistance.nl/WerkenBij/werken-bij 

© Allianz Worldwide Partners 2017. Alle rechten voorbehouden.