Vacature Communicatie medewerker

 
Zit helpen in je DNA?

Word onderdeel van onze internationale familie                                   

Communicatie medewerker (0,5 fte) 
Wie zijn we
Wij zijn Allianz Global Assistance, internationaal marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen. Wereldwijd werken er ruim 13.000 werknemers bij ons die samen meer dan 70 talen spreken. In Nederland zijn we met ongeveer 300 collega’s. Vanuit onze eigen alarmcentrale helpen we mensen in binnen- en buitenland.

Ongeveer 250 miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maken wereldwijd gebruik van onze services. We maken onderdeel uit van de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München.


Wat ga je doen?
Je bent de spin in het web met betrekking tot alle marketingcommunicatiemiddelen, verkoopacties, reclame-uitingen, (digitale) publicaties, on- en offline klantondersteunende middelen op marketinggebied en het organiseren van evenementen. Afhankelijk van je ervaring krijg je een eigen klantsegment toegewezen. Daarnaast ondersteun je Sales en andere marketingcollega’s voor specifieke (klant)verzoeken. Je schrijft mee aan interne en externe nieuwsbrieven en beheert de content op ons intranet en extranet.  Verder denk je mee en zorg je voor input bij het ontwikkelen van de interne communicatiestrategie. Je fungeert als eerste contact voor leveranciers op jouw werkgebied en stuurt deze ook aan. Verder draag je samen met je marketingcollega’s zorg voor een goed werkende dagelijkse gang zaken op de afdeling Marketing.
        
Wat verwachten we van je?
Als Communicatie medewerker acteer je op HBO-werk- en denkniveau en heb je 1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een proactieve houding en hebt bewezen te kunnen werken in een omgeving waar je zelf de zaken voor elkaar moet krijgen. Je hebt een goed gevoel voor taal en voelt je als een vis in het water met het schrijven en redigeren van uiteenlopende teksten.
Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht en werkt gestructureerd en planmatig. Verder heb je ‘aan een half woord voldoende’, ben je een ‘zelfstarter’ en kun je zelfstandig met een grote mate van vrijheid werken. Bij voorkeur heb je affiniteit met de markten waarin Allianz Global Assistance opereert.

Wat verder interessant is om te weten
Als Communicatie medewerker werk je op de afdeling Sales & Marketing van Allianz Global Assistance in Nederland. Het is een jong en gedreven team dat een belangrijke bijdrage levert aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie. Je werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam en rapporteert aan de director Sales & Marketing.

Wat kun je van ons verwachten

We bieden je een veelzijdige en uitdagende baan in een informele organisatie. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk en marktconform salaris, een 13e maand, een pensioenregeling, collectieve ziektekosten- verzekering en kortingen op bepaalde verzekeringen.

 

       
 
 Interesse?

Heb je interesse in deze baan? Solliciteer dan door een cv en brief binnen 14 dagen te sturen naar: vacature.nl@allianz.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Mulder, HR Adviseur op 020 561 8794.

 

Bedrijfsinformatie

www.allianz-assistance.nl/WerkenBij/werken-bij 

© Allianz Worldwide Partners 2017. Alle rechten voorbehouden.