Allianz Global Assistance Europe

 

 

De afdeling Finance & Contract Implementation is op verzoek van ons hoofdkantoor in Parijs verantwoordelijk voor het afsluiten van internationale Pan-European contracten en het verzorgen van de financiële administratie voor deze contracten. Vaak willen onze internationale business partners, zoals KLM, Iberia, Ticketmaster, Mitsubishi, voor heel Europa één contract en één centrale administratie. Wij zorgen als afdeling dat aan die behoefte voldaan kan worden. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij de verzekerings- en serviceactiviteiten in Scandinavië en de Baltische Staten. In die landen is momenteel geen lokaal kantoor aanwezig.


Gezien onze rol hebben wij veel contact met het hoofdkantoor, business units en business partners in verschillende landen. De afdeling heeft dan ook een zeer internationaal karakter. Het is ons doel om een efficiënt service centre te zijn en te zorgen voor zorgvuldige implementatie van de contracten, rekening houdend met juridische en operationele consequenties voor de groep. Binnen deze middelgrote afdeling zijn verschillende disciplines (financieel, operationeel en juridisch) vertegenwoordigd. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een jong en enthousiast team van medewerkers. Werken op deze afdeling is zeer afwisselend. Kortom een afdeling die internationaal georiënteerd is, werkt aan continue verbetering, en ruime mogelijkheden biedt voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Ontmoet onze medewerker

Andri - medewerker Finance Contract Implementation

Andri, medewerker Finance & Contract Implementation: "International, service minded, willing to grow and dynamic that's Allianz Global Assistance Europe”. Samenwerking met 36 Business Partners, 14 Business Units in Europa en Account Managers in Parijs waar we onze diensten aan verlenen. Contract implementatie, sales support, kwaliteitscontroles en financiële verwerking zijn onze hoofdtaken. Iedere maand nieuwe uitdagingen met (nieuwe) Business Partners om te implementeren en sales te verwerken. In de groep heeft Allianz Global Assistance Europe een goede reputatie en dit willen wij graag zo houden!"

 

Lees de ervaringen van andere medewerkers

   

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.