Vacature Medewerker Internationale Alarmcentrale Voertuighulpverlening

 
Zit helpen in je DNA?

Word onderdeel van onze internationale familie                                   

Medewerker Internationale Alarmcentrale

Voertuighulpverlening 
Wie zijn we
Wij zijn Allianz Global Assistance, internationaal marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen. Wereldwijd werken er ruim 13.000 werknemers bij ons die samen meer dan 70 talen spreken. In Nederland werken we met ongeveer 300 collega’s. Vanuit onze eigen alarmcentrale helpen we mensen in binnen- en buitenland.

Ongeveer 250 miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maken wereldwijd gebruik van onze services. We maken onderdeel uit van de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München.


Wat ga je doen

Als medewerker internationale Alarmcentrale Voertuighulpverlening ben je een rots in de branding voor gestrande reizigers. Je bedenkt dagelijks creatieve oplossingen en je voert deze uit. Als spin in het web verzorg je de communicatie met alle betrokken partijen. Tevens ben je verantwoordelijk voor alle organisatie en coördinatie rondom de gestrande reizigers.

Ga naar deze pagina en ontmoet onze collega Saskia, medewerker Voertuighulpverlening.


        
Wat verwachten we van je
We verwachten dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent accuraat, servicegericht en stressbestendig. Ook ben je in staat om binnen een team zelfstandig te werken.

Je hebt minimaal mbo+ of hbo werk- en denkniveau en je bent op zoek naar een baan van 8 tot 40 uur per week.

            
Wat verder interessant is om te weten

Omdat we 24 uur per dag 7 dagen per week geopend zijn, hebben we zeer afwisselende werktijden. De opleiding start in overleg.

Wat kun je van ons verwachten

Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende baan in een informele organisatie. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk en marktconform salaris, 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen, een pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en kortingen op bepaalde verzekeringen.

          
 Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan door een cv en brief binnen 14 dagen te sturen naar: vacature.nl@allianz.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Mulder, HR Adviseur op 020 561 8794.

 

Bedrijfsinformatie

www.allianz-assistance.nl/WerkenBij/werken-bij 

© Allianz Worldwide Partners 2017. Alle rechten voorbehouden.