Vacature Medewerker Facility

 
Zit helpen in je DNA?

Word onderdeel van onze internationale familie                                   

Medewerker Facility                   
Wie zijn we
Wij zijn Allianz Global Assistance, internationaal marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen. Wereldwijd werken er ruim 13.000 werknemers bij ons die samen meer dan 70 talen spreken. In Nederland zijn we met ongeveer 300 collega’s. Vanuit onze eigen alarmcentrale helpen we mensen in binnen- en buitenland.

Ongeveer 250 miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maken wereldwijd gebruik van onze services. We maken onderdeel uit van de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je de duizendpoot binnen ons bedrijf. Je bent het aanspreekpunt voor verschillende taken. Daarbij kun je denken aan postverwerking, het in werking houden van kopieer- en scanapparatuur en het bijvullen van de koffiemachines. Je werkt nauw samen met diverse collega’s. Je houdt je bezig met facility in de breedste zin van het woord en bij afwezigheid van de receptie, neem je de werkzaamheden en de taken van de receptie-collega’s over. De werksfeer is dynamisch en elke dag kan er weer anders uit zien.


        
Wat verwachten we van je
Wij zoeken een medewerker facility met een professionele uitstraling die flexibel kan worden ingeroosterd. Facility is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 18:00 uur aanwezig. Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau en je beheerst de Engelse taal. Je bent op zoek naar een baan voor 20 uur per week.

 

Wat verder interessant is om te weten
How can we help? Als medewerker facility sta je altijd voor onze gasten klaar. We hebben een open en collegiale sfeer, met collega’s die betrokken zijn en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebben staan.

Wat kun je van ons verwachten
We bieden je een veelzijdige en uitdagende baan in een informele organisatie. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk en marktconform salaris.
          
 Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Solliciteer dan door een cv en brief binnen 14 dagen te sturen naar: vacature.nl@allianz.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Mulder, HR Adviseur op 020 561 8794.

 

Bedrijfsinformatie

www.allianz-assistance.nl/WerkenBij/werken-bij 

© Allianz Worldwide Partners 2017. Alle rechten voorbehouden.