Service Team

 

 

Het Service Team staat altijd voor onze klanten klaar. Advies en ondersteuning, dat is precies wat klanten van het Service Team kunnen verwachten. Het team beantwoordt alle binnenkomende servicelijnen, post en e-mail. In totaal bestaat het team uit zo’n twintig medewerkers, ondersteund door twee seniors en twee teammanagers.

 

Alle aspecten van de reis- en annuleringsverzekeringen en pechhulp komen op het pad van het Service Team. Meer informatie over de producten en diensten? Een Engelse verklaring t.b.v. een visumaanvraag nodig? Ondersteuning bij het afsluiten van een verzekering? Of vragen over financiële afwikkeling van de verzekeringen? Mail of bel, het Service Team geeft antwoord op al uw vragen of regelt het.

 

Het team is bereikbaar op telefoonnummer (020) 561 87 11 (op werkdagen van 08:00-18:00 en op zaterdag van 09:00-17:00). Of via e-mailadres: info@allianz-assistance.nl.

 

Ontmoet onze medewerker

Donny - senior Service Team

Donny, senior Service Team: "Ik ben ruim 12 jaar werkzaam voor Allianz Global Assistance. Met veel plezier werk ik voor het Service Team. Het visitekaartje van ons bedrijf. Onze hoofdtaak is het aannemen van telefoon en verwerken van e-mail en post. Dagelijks helpen wij onze tussenpersonen, reisbureaus en klanten met vragen over onze producten. Van wereldreis tot pechhulp. Het meedenken en geven van een passend advies, is waar het Service Team voor staat. De klant staat centraal, dat is waar het ons om gaat."

 

 

Lees de ervaringen van andere medewerkers

   

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.