Speed Pedelec verzekering

Fietsverzekering
8.4 / 10

MoneyView - 5 sterren rating!

MoneyView heeft onze Fietsverzekering beoordeeld met 5 sterren!

Een speed pedelec is een snelle elektrische fiets waarbij de trapondersteuning niet stopt bij 25 kilometer per uur. Door zelf mee te trappen kun je snelheden van wel 45 kilometer per uur bereiken. Als je dagelijks lange afstanden af moet leggen voor je werk is een speed pedelec ideaal. Maar deze snelle fiets is vaak een behoorlijke investering en daarom is het slim om een speed pedelec verzekering af te sluiten. 

De speed pedelec wordt gezien als een bromfiets. Je bent dus verplicht om een helm te dragen en in het bezit te zijn van een rijbewijs en een geel kentekenplaatje. Ook ben je verplicht om een WA-verzekering af te sluiten als je op een speed pedelec rijdt. Een verzekering voor je speed pedelec zelf is geen verplichting, maar wel heel raadzaam.

Met de speed pedelec verzekering van Allianz Global Assistance kun je je speed pedelec verzekeren tegen diefstal en beschadigingen. Het is ook mogelijk om hulp te krijgen als je onverhoopt stil komt te staan met pech. Heb je een lekke band, een gebroken ketting of een ander probleem met je speed pedelec? Dan komt een team van professionals van Allianz Global Assistance je helpen en kun je in de meeste gevallen je weg gewoon weer vervolgen.

Let op: bij een speed pedelec is een WA-verzekering verplicht. De WA-verzekering is géén onderdeel van de fietsverzekering en kan niet via Allianz Global Assistance worden afgeslotenKeuze uit drie pakketten

Met de speed pedelec verzekering van Allianz Global Assistance kun je kiezen uit drie pakketten:
Met het
standaardpakket heb je een speed pedelec verzekering voor diefstal en met het pakket Uitgebreid ben je naast diefstal ook verzekerd voor schade aan je fiets. Kies je voor het pakket Compleet? Dan is je speed pedelec verzekerd voor diefstal, schade én pechhulp in heel Nederland. Welk pakket je ook kiest, met de fietsverzekeringen van Allianz Global Assistance ben je daarnaast ook altijd verzekerd voor juridische hulp. 

Let op: bij een speed pedelec is een WA-verzekering verplicht. De WA-verzekering is géén onderdeel van de fietsverzekering en kan niet via Allianz Global Assistance worden afgesloten

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.