Affiliate programma 
van Allianz Global Assistance

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij adverteerders een vergoeding geven aan partners, ook wel affiliates genoemd, wanneer een bepaalde actie is gerealiseerd. Dit gaat volgens het principe no cure, no pay.  Meestal zijn er drie partijen betrokken, namelijk: 

 • de adverteerder (= partij waarvan producten/diensten worden gepromoot)
 • het affiliate netwerk
 • de affiliate (= partij die producten/diensten van een adverteerder promoot)

Allianz Global Assistance (de adverteerder) geeft  een vergoeding wanneer een door de affiliate doorgestuurde bezoeker een verzekering afsluit op de website van de adverteerder. Het meten (of tracken) van deze gerealiseerde verkopen en het uitbetalen van eventuele vergoedingen wordt gedaan door het affiliate netwerk Daisycon, één van de marktleiders op het gebied van affiliate marketing.

Heb je een goedlopende website en wil je daar geld mee verdienen? Meld je dan via onderstaande knop bij Daisycon aan om de campagne van Allianz Global Assistance te promoten en zo een aantrekkelijke cost per sale (CPS) vergoeding te krijgen. 

Hoe werkt het?

Om een affiliate samenwerking met Allianz Global Assistance aan te gaan, doe je het volgende:

 1. Registreer je gratis bij Daisycon
 2. Meld je aan bij de campagne van Allianz Global Assistance en doorloop enkele vragen
 3. Bekijk en download beschikbare promotiematerialen met een persoonlijke affiliate link 
 4. Start met promoten

Wanneer je je registreert als affiliate bij Daisycon zal het netwerk eerst je aanvraag beoordelen. Zodra je bent goedgekeurd is het mogelijk je aan te melden voor diverse campagnes die live zijn binnen het Daisycon-platform, waaronder Allianz Global Assistance.

Zodra Allianz Global Assistance jouw aanmelding voor de campagne goedkeurt, kan je de beschikbare promotiematerialen bekijken en deze downloaden met daarin een persoonlijke affiliate link verwerkt. Hierna ben je klaar om de promotie te starten en is Daisycon door de persoonlijke link in staat jouw prestatie te tracken. 

De verzekeringen

In de campagnebeschrijving van Allianz Global Assistance binnen Daisycon staat precies uitgelegd welke verzekeringen je kan promoten en hoeveel vergoeding je per verkochte verzekering krijgt. Ook de regels die van toepassing staan hier uitgelegd. 

Momenteel is het mogelijk om reisverzekeringen, fietsverzekeringen en de pechhulp verzekering te promoten. Ga naar de campagnebeschrijving binnen Daisycon om meer informatie te zien. 

Voordelen van het affiliate programma

 • Uitstekende vergoedingen en een duidelijke vergoedingsstructuur
 • Per verzekering een geoptimaliseerde en sales-gerichte landingspagina
 • Meerdere bannersets en tekstlinks beschikbaar
 • Daisycon zorgt voor de uitbetaling van gerealiseerde verkopen*

* = Minimale verdienste voor uitbetaling is € 25,00