Affiliate Programma van Allianz Global Assistance

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij een adverteerder (Allianz Global Assistance) de affiliate (webmaster) betaalt voor elke sale die hij genereert via zijn/haar website. Affiliate marketing is adverteren op basis van het "No cure no pay"-principe. Alleen als er verkoop uit het affiliate programma op een website voortkomt, betaalt de adverteerder een vergoeding aan de affiliate.

Allianz Global Assistance heeft een affiliate programma in samenwerking met Daisycon. Daisycon is met haar affiliate platform één van de marktleiders op het gebied van affiliate marketing. Heb je een goedlopende website en wil je daar geld mee verdienen? Bij Allianz Global Assistance ontvang je een hele aantrekkelijke Cost per Sale (CPS) vergoeding!

Hoe werkt het?

Meld je aan bij Daisycon, binnen een paar stappen heb je een gratis account aangemaakt. Eenmaal aangemeld bekijk je ons programma en bepaal je welke verzekering het best bij je website past. Per verzekering zijn banners (gif of flash) en tekstlinks beschikbaar die je op je website kunt plaatsen. Leidt dit tot een verkochte verzekering? Daisycon zorgt ervoor dat je verdiende geld snel wordt overgemaakt naar je bank-/girorekening. 

Doelgroep

Het affiliate programma van Allianz Global Assistance is interessant voor websites die gaan over reizen, vakanties,  backpacken, studie/stage/werk in het buitenland, auto’s, motoren, pechhulp, au pairs en (reis)verzekeringen.

De verzekeringen in het affiliate programma van Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance biedt drie soorten reisverzekeringen en één pechhulp verzekering in het affiliate programma.  

 • Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering (meer informatie)
 • Globetrotter Reisverzekering
 • Au Pair Insurance
 • Pechhulp
 • Kortlopende Reisverzekering
 • Kortlopende Annuleringsverzekering
 • Fietsverzekering

De voordelen van een affiliate programma bij Allianz Global Assistance

 • Hoge vergoedingpercentages
 • Duidelijke vergoedingstructuur waardoor één verkochte polis tot een bijzonder hoge vergoeding kan leiden
 • Per product een geoptimaliseerde en sales-gerichte landingspagina
 • Uitgebreide bannerset en tekstlinks
 • Regelmatig interessante acties

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? En wil je geld verdienen met je website? Aarzel niet en meld je aan! Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar bernd.schinning@allianz.com.

Op zoek naar Elvia Reisverzekeringen? Dan zit je hier goed. Allianz Global Assistance is namelijk de nieuwe naam voor Elvia Reisverzekeringen. Een nieuwe naam en een ander logo, maar de reisverzekering, pechhulp en annuleringsverzekering zoals je gewend bent. Allianz Global Assistance staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar, of het nu gaat om meer informatie of een noodsituatie.

Ga direct naar:

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.