Na de reis

Schade aan je reisbagage of een onderbreking van je geplande reis is vervelend. Om je in geval van schade maximaal te kunnen ondersteunen hebben we het aanvraagproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Op de pagina lees je meer over de procedure.

Je kunt je schade op twee manieren indienen, online en schriftelijk. Wij adviseren je een schade via het online schadeformulier te melden zodat deze zo snel mogelijk wordt afgewikkeld. Kies je voor een schriftelijke claim dan kun je een formulier downloaden of opvragen bij het reisbureau, assurantiekantoor of de bank. Het ingevulde schadeformulier kun je versturen naar het volgende adres:

Allianz Global Assistance

Afdeling Schade

Postbus 9444

1006 AK Amsterdam

Neem een kijkje op deze pagina om de reactietermijnen in te zien waarbinnen je een reactie mag verwachten als je een schadeclaim hebt ingediend.

Heb je een vraag over een schade? Neem dan contact op met onze afdeling claims. Heb je al een schade gemeld, vermeld dan ook altijd je dossiernummer. Je kunt ons bereiken via e-mail: schade@allianz-assistance.nl of per telefoonnummer: 020 - 561 8730 (rechtstreeks te bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 uur en 18.00 uur en zaterdag tussen 9:00 uur en 17.00 uur)

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.