Studentenreizen: op reis na de examens

Wil je alle examenstress van je afschudden? Geen beter remedie dan een studentenreis! Of je nu het avontuur tegemoet wil, ontspannen aan het zwembad wil liggen of je culturele grenzen wil verleggen, er is geen beter moment voor dan tijdens je lesvrije week na de examens. Bovendien zijn de reizen goedkoper dan in juli en augustus én je vermijdt de grote drukte! Ontdek alvast de nodige praktische info en handige tips voor een onvergetelijke studentenreis.

Studentenreizen winnen almaar bij in populariteit. Op reis vertrekken vlak na je laatste examen en terugkeren voor de uitslag is een hype bij vele jongeren. Wees er dus op tijd bij!

Bij het boeken van je studentenreis check je je agenda maar beter dubbel. Je wil natuurlijk niet dat je studentenreis in het water valt door een dubbele boeking met je examen of school.

Neem het zekere voor het onzekere en dek je in met een goede reisverzekering. Als er iets uit onverwachte hoek komt, kun je je reis eenvoudig en kosteloos annuleren.

Dubbelcheck ook altijd de organisatie waarbij je boekt. Vraag eens rond bij vrienden, of pols naar ervaringen van medestudenten. Het moet tenslotte een geweldige studentenreis worden en geen aflevering uit ‘Stressvakantie’.

  • Istanbul. In Istanbul vloeien de Europese en Oosterse sferen samen. Je vindt er een rijke cultuur, historie en een adembenemende stad. Zeker de moeite als je wil ontsnappen na je examens en iets werelds wil opsnuiven!
  • Praag. Praag is de gouden stad. Hier kun je eens goed en goedkoop uit de bol gaan. Daarnaast heeft de stad een boeiende geschiedenis en heeft ze heel wat te bieden aan ‘sightseers’. Zo heb je er de bekende astronomische klok, de Karelsbrug en het gouden straatje.
  • Marrakech. Op zoek naar wat extra vitamine D? Dan is Marrakech jouw droombestemming! Deze bruisende stad met een rijke geschiedenis biedt voor elk wat wils. Het ligt aan de voet van het Atlasgebergte en telt talloze ‘cosy’ straatjes. Het is een stad vol magie!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.