Sollicitatieprocedure

Werving
Zodra wij op zoek zijn naar (een) nieuwe medewerker(s) plaatsen wij een vacature op onze website. Spreekt deze vacature je aan? Dan is dit jouw startsein om bij ons te solliciteren! Dat kan via het formulier op onze website of door je motivatiebrief en cv te mailen naar vacature.nl@allianz.com.

Selectie
Wanneer wij jouw sollicitatie ontvangen, lezen wij jouw motivatiebrief en cv grondig door. Wij vragen ons daarbij niet alleen af of je bij de functie zou passen, maar natuurlijk ook of je bij Allianz Global Assistance zou passen. Is dat het geval dan nodigen wij je uit voor een sollicitatiegesprek met onze HR Adviseur en jouw toekomstige Teammanager of collega.

Gesprek
In het sollicitatiegesprek zullen wij je vragen je motivatiebrief en cv toe te lichten en kun je alles vragen wat je nog wilde weten over de functie en het werken bij Allianz Global Assistance. Ben je nog steeds enthousiast? En zijn wij dat ook? Dan volgt eventueel een tweede gesprek met andere collega’s.

Terugkoppeling
Als wij hebben besloten dat we jou graag als nieuwe medewerker zouden willen verwelkomen, doen we je een aanbod. Hierin staan de arbeidsvoorwaarden die van toepassing zullen zijn op jouw dienstverband bij Allianz Global Assistance. Accepteer je ons aanbod? Dan gaan we alles voor je indiensttreding in orde maken.

Onderzoek
Voor sommige gevoelige functies is het nodig dat wij een nader achtergrondonderzoek doen. Daarvoor zullen wij je bijvoorbeeld om referenties vragen van vorige werkgevers. Ook is het voor zulke functies nodig dat je een Verklaring Omtrent het Gedrag aanvraagt bij je gemeente.

Sollicitatietips
Zorg dat je cv up-to-date is en laat de spellingscontrole los op je cv en je motivatiebrief. Geef verder in je brief duidelijk aan waarom je bij Allianz Global Assistance zou willen werken en waarom jij geschikt bent voor de functie waar je op solliciteert. Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, zorg dan dat je ruim op tijd aanwezig bent. En dat je er representatief en verzorgd uitziet.

Onze afdelingen

Bij Allianz Global Assistance kan je op verschillende afdelingen werken.                                                             

Afdelingen

Onze vacatures

Werken bij Allianz Global Assistance betekent werken bij een eigentijdse, dynamische en innovatieve onderneming.

Vacatures

Solliciteer direct

Solliciteren voor een baan bij Allianz Global Assistance. Stuur ons jouw sollicitatiebrief en cv per e-mail.

Solliciteer direct