Allianz Global Assistance op de am:dag

Tijdens de am:dag 2015 hebben wij onze Doorlopende Fietsverzekering onder de aandacht gebracht met een speciaal promotieteam. Heeft u ons gemist op de am:dag en wilt u meer weten? Hieronder hebben wij de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet.

Over de Doorlopende Fietsverzekering
De Doorlopende Fietsverzekering kan worden afgesloten voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen tot en met drie jaar oud. Alle soorten fietsen tot €5.000,- kunnen worden verzekerd. En E-bikes zelfs tot €6.000,-. Accessoires bij de fiets kunnen gewoon worden meeverzekerd. De Doorlopende Fietsverzekering bestaat standaard uit een diefstalverzekering en juridische hulp bij een ongeval met de fiets en kan worden uitgebreid met Pechhulp en Schade.

Uniek aan deze verzekering is de doorfietsgarantie. Dit betekent snelle uitkering bij diefstal, een vergoeding voor een leenfiets bij schadeherstel en een uitgebreide pechhulpservice bij pech onderweg.

Geïnteresseerd in de Doorlopende Fietsverzekering? 
Bent u geïnteresseerd in de Fietsverzekering of maakt u gebruik van Allianz Assist en wilt u het online aanbieden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 - 592 9289 of per e-mail via relation.management.nl@allianz.com.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.