Nederland en/of Europa dekking

   Extra keuze voor woonplaats service

   Inclusief vervangend vervoer

Al vanaf 

€ 2,49 per maand

In 2 minuten geregeld

Pechhulp voor auto afsluiten

Pech krijgen kan altijd. Gelukkig sluit je pechhulp voor je auto eenvoudig af bij Allianz Global Assistance. Met onze Pechhulp Verzekering kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Onze pechhulp is kentekengebonden. Dus als er iemand anders van je auto gebruikmaakt, wordt hij of zij bij pech ook altijd geholpen. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen ook in je auto rijden.

Pechhulp voor je auto sluit je af voor Nederland of voor Nederland en Europa. Daarnaast kies je of je met of zonder woonplaats wil verzekeren. De leeftijd van je auto bepaalt de hoogte van je premie.

Nederland zonder woonplaats: al vanaf € 2,49 per maand

Nederland met woonplaats: al vanaf € 4,58 per maand

Nederland + Europa zonder woonplaats: al vanaf € 5,00 per maand

Nederland + Europa met woonplaats: al vanaf € 7,08 per maand

Pechhulp in Nederland,
Als je vanwege pech in Nederland niet meer verder kan rijden, dan schakelen we een professionele hulpdienst in. Deze hulpdienst probeert de auto ter plaatse te repareren. Maar ook als dit niet lukt, helpen we je. Je kiest dan zelf of je je auto naar de dichtstbijzijnde garage, je eigen dealer of naar je huisadres te laat brengen. Uiteraard zorgen we ook voor vervoer voor jou en je medepassagiers. Verder kan er in Nederland tot maximaal twee werkdagen vervangend vervoer worden ingezet.

 

 
Pechhulp in het buitenland,
In het buitenland kijken we ook of je auto ter plaatse gerepareerd kan worden. Als dit niet lukt, dan zorgen we ervoor dat je auto naar de dichtstbijzijnde professionele hulpdienst wordt gebracht. Is het mogelijk om het voertuig binnen 48 uur te repareren, maar niet dezelfde dag? Dan heb je recht op één hotelovernachting. Is het niet mogelijk om je auto binnen 48 uur te repareren, dan kunnen we tot maximaal 30 dagen een vervangende auto ter beschikking stellen. We beschikken in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto's. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en 's winters met skibox en winterbanden. We zorgen ook voor het transport van je auto naar Nederland.
Bekijk reviews van andere verzekeringen van Allianz Global Assistance.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.