25%

korting*

Vergelijk onze pechhulp

25%

korting*

Winteractie 25% korting wegens succes verlengd:
Sluit tot en met 31 januari 2021 een Pechhulp Verzekering af en profiteer het eerste jaar van 25% korting!  *Bekijk actievoorwaarden

 

Op deze pagina vind je meer informatie over de pechhulp van Allianz Global Assistance. Je kunt hier alle verschillende pechhulp pakketten van Allianz Global Assistance met elkaar vergelijken. Onze pechhulp vergelijken gaat erg gemakkelijk via onderstaand schema. Bij elk pechhulp pakket staat een korte beschrijving wat het inhoudt. Er zit altijd wel een pakket tussen die past bij jouw wensen. 

Deze pechhulp biedt dekking in heel Nederland, exclusief de eigen woonplaats.

Je wordt snel weer op weg geholpen, waar je ook bent in Nederland.

Direct afsluiten Bereken premie

Kies je voor deze pechhulp, dan wordt je waar dan ook in Nederland geholpen.

Ook in je eigen woonplaats.

Direct afsluiten Bereken premie
Als je ook in het buitenland geholpen wilt worden wanener je met pech komt te staan, dan kun je het beste voor deze pechhulp kiezen. Deze verzekering is exclusief je woonplaats.
Direct afsluiten Bereken premie
Dit is de meest volledige pechhulp verzekering. Hiermee word je overal in Europa, inclusief je eigen woonplaats, geholpen wanneer je pech hebt. 
Direct afsluiten Bereken premie
*De premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting
Als je onze pechhulp vergelijkt met andere aanbieders, dan biedt Allianz Global Assistance unieke pechhulp pakketten aan. Zo is er de speciale pechhulp service voor motorrijders. Ben je onderweg met de motor en kun je niet verder? Met de module 'Vervangende Motor' krijg je in plaats van een vervangende auto een vervangende motor. Deze module is uniek in Nederland en alleen af te sluiten bij Allianz Global Assistance. Dat is wel zo fijn als je bijvoorbeeld op een motorvakantie bent. Daarnaast kun je een verzekering afsluiten voor je aanhangwagen, vouwwagen of caravan. We zorgen er voor dat je snel en veilig je vakantie kunt vervolgen.

Het wereldwijde netwerk van Allianz Global Assistance zorgt ervoor dat de hulpverlening altijd goed wordt uitgevoerd en dat je snel weer op weg bent. Dit komt door het wereldwijde professionele netwerk. Zo hebben we in maar liefst 36 landen eigen alarmcentrales. Daarnaast heeft Allianz Global Assistance eigen vervangende auto's. Deze auto's hebben veelal een trekhaak en hebben 's winters winterbanden en een skibox op het dak.

Bij de pechhulp  van Allianz Global Assistance staan kwaliteit en goede service voorop. Je kunt rekenen op snelle en goede service, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Onze aanrijdtijd is gemiddeld 35 minuten. Dit betekent dat je binnen iets meer dan een half uur wordt geholpen. De verzekeringen zijn af te sluiten voor zowel Nederland, als ook voor in het buitenland. Door de efficiënte manier van werken word je snel en vakkundig geholpen, tegen zeer concurrerende premies.

  • 'Kassa' in hun uitzending (4 oktober 2014) een aantal pechhulpaanbieders onder de loep heeft genomen. Dit omdat de ANWB hun tarieven van de ANWB wegenwachtservice onlangs flink hebben verhoogd. Uit de vergelijking kwam de pechhulp van Allianz Global Assistance als beste alternatief en goedkoopste uit de bus. 

Lees artikel:  ANWB wegenwacht in uitzending Kassa

  • Al meer dan 800.000 auto- en motorbezitters vertrouwen op de pechhulp van Allianz Global Assistance. Allianz Global Assistance heeft pechhulp verleend uit naam van haar klanten, dus er is een grote kans dat je al een keer geholpen bent door Allianz Global Assistance. Doordat we al jarenlang ervaring hebben in pechhulp, weet Allianz Global Assistance wat er moet gebeuren als je auto of motor er mee ophoudt. Waar je ook naar toe gaat, we zorgen er voor dat je snel weer onderweg bent. Vergelijk pechhulp van Allianz Global Assistance en sluit een passende verzekering af!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Klant aan het woord

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.

Contactgegevens