Tussen alle verschillende aanbieders voor pechhulp zie je soms door de bomen het bos niet meer. Krijg je veel reclame over pechhulp en wil je pechhulp vergelijken? Dan kun je hieronder in één oogopslag zien welke Allianz Global Assistance pechhulpverzekering het beste bij jou past.
Door de pechhulp van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken zie je dat Allianz Global Assistance over heel Europa verspreid is. Wij hebben een wereldwijd netwerk van professionele hulpverleners. In maar liefst 36 landen hebben we alarmcentrales die 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar zijn. Op deze manier ben je altijd en overal verzekerd van snelle en professionele hulp. Als je auto niet ter plekke gerepareerd kan worden, dan beschikt Allianz Global Assistance over een wagenpark met vervangende auto’s.
Wil je pechhulp vergelijken? Dan is het duidelijk dat kwaliteit en goede service bij de pechhulp van Allianz Global Assistance voorop staan. Wij doen altijd ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen en daarom is onze aanrijdtijd gemiddeld 35 minuten. In 80% van de gevallen kun je binnen een uur na je telefoontje je weg weer vervolgen. 
Naast Allianz Global Assistance zijn er ook andere aanbieders met hun eigen pechhulpservice. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de wegenwacht van de ANWB, Routemobiel (eind 2020 gestopt), Blij dat ik rijd pechhulp of AA-mobiel Pechhulp. Ook zijn er verschillende pechhulp vergelijking websites waarop je pechhulp van verschillende aanbieders kunt vergelijken.
Ook het televisieprogramma ‘Kassa’ besteedde aandacht aan het vergelijken van pechhulp. Door onze pechhulp te vergelijken met onder andere die van de ANWB, kwam de pechhulp van Global Assistance als beste en goedkoopste alternatief uit de bus. ANWB wegenwacht in uitzending kassa.

Allianz Global Assistance heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in het verlenen van hulp bij pech en weet als geen ander wat er moet gebeuren als je auto of motor ermee ophoudt. Al meer dan 2,5 miljoen mensen vertrouwen op de pechhulp van Allianz Global Assistance. De alarmcentrales van Global Assistance worden ook gebruikt door andere verzekeraars, dus de kans is groot dat je al een keer door ons geholpen bent. De verzekeringen zijn af te sluiten voor zowel Nederland, als ook voor in het buitenland. Door de efficiënte manier van werken word je snel en vakkundig geholpen, tegen zeer concurrerende premies.

Vergelijk nu de pechhulp van Allianz Global Assistance en sluit een passende verzekering af!

Deze pechhulp biedt dekking in heel Nederland, exclusief de eigen woonplaats.

Je wordt snel weer op weg geholpen, waar je ook bent in Nederland.

Kies je voor deze pechhulp, dan wordt je waar dan ook in Nederland geholpen.

Ook in je eigen woonplaats.

Als je ook in het buitenland geholpen wilt worden wanener je met pech komt te staan, dan kun je het beste voor deze pechhulp kiezen. Deze verzekering is exclusief je woonplaats.
Dit is de meest volledige pechhulp verzekering. Hiermee word je overal in Europa, inclusief je eigen woonplaats, geholpen wanneer je pech hebt. 
*De premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.