Gewapend conflict in Israël: bekijk de ‘Veelgestelde vragen’ om te zien wat de reis- of annuleringsverzekering voor dekking biedt.
Liever direct contact ? Wij helpen je graag. Doordeweeks tot 17:30u via live chat
Sinds 1 oktober 2023 zijn wij gestopt met de Assistant Services. Reden daarvoor is dat de services niet meer goed passen in deze tijd. Het is nu dan ook niet meer mogelijk om je via de website aan te melden voor deze services. Heb je de services wel afgesloten en kan je hier nu geen gebruik meer van maken? Dan heb je recht op premieteruggave. Neem daarvoor contact op met ons Service Team:
Het ministerie van buitenlandse zaken houdt reizigers op de hoogte van ontwikkelingen op reisbestemmingen. Je kunt hiervoor een app downloaden op je telefoon of tablet. Wil je liever per SMS op de hoogte gehouden worden? Dan kun je je hiervoor aanmelden. Kijk voor meer informatie op de website van Nederland Wereldwijd. 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.