Langere periode in het buitenland?

  Bepaal zelf je dekking, betaal nooit teveel

✔  Onbezorgd op reis: geen onverwachte grote uitgaven

  Aansprakelijkheid en repatriëring mee te verzekeren

In 2 minuten geregeld

De ideale reisverzekering als je voor langere periode naar het buitenland gaat. Ga je voor langere tijd naar het buitenland om bijvoorbeeld te backpacken of je droomreis te maken, dan ben je met de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance goed verzekerd. De polis is eenvoudig, in 3 simpele stappen online af te sluiten.

Medische kosten aanvullend verzekeren: De dekking 'Medische Kosten Aanvullend' sluit je af als je de zorgverzekering in Nederland aanhoudt. Je bent dan aanvullend 100% gedekt voor medische kosten die je zorgverzekeraar niet dekt. De meeste verzekeraars dekken in het buitenland maar maximaal 1 of 2 keer het Nederlandse tarief. Vaak liggen de kosten voor medische zorg buiten Europa veel hoger dan in Nederland. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld kunnen de kosten oplopen tot het tienvoudige van het gangbare tarief. Met de dekking ´Medische kosten Aanvullend´ ben je hiervoor 100% aanvullend verzekerd.

Medische kosten volledig verzekeren: Als je langer dan een jaar in het buitenland gaat reizen of bij een kortere reis ook gaat werken, ben je vaak verplicht je zorgverzekering in Nederland op te zeggen. Daarom kun je bij Allianz Global Assistance de dekking 'Medische Kosten Volledig' afsluiten. Je bent dan volledig gedekt voor de noodzakelijke medische kosten in het buitenland. Wij adviseren je om altijd contact op te nemen met je zorgverzekeraar en/of de Sociale Verzekeringsbank (SVB).

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.