Studeren in het buitenland?

  Laptop en tablet goed verzekerd

  Bepaal zelf je dekking en betaal nooit teveel

  In 3 simpele stappen snel af te sluiten

In 2 minuten geregeld

Studeren in het buitenland? Ga onbezorgd op reis met de Globetrotter VerzekeringAllianz Global Assistance heeft de Globetrotter Verzekering speciaal ontwikkeld voor studenten die naar het buitenland gaan. Je bepaalt helemaal zelf waar je wel of niet voor verzekerd wilt zijn.

Medische kosten aanvullend verzekeren: Sluit de dekking 'Medische kosten aanvullend' af als je je zorgverzekering in Nederland aanhoudt tijdens je reis. Je zorgverzekering vergoedt namelijk vaak maar 1 of 2 keer Nederlands tarief voor medische kosten in het buitenland. Dit is in veel landen niet voldoende. Met de dekking Medische Kosten Aanvullend ben je 100% aanvullend verzekerd voor medische kosten die je zorgverzekeraar niet betaalt.

Medische kosten volledig verzekeren: Als je gaat studeren in het buitenland hoef je niet altijd je zorgverzekering in Nederland aan te houden. In sommige gevallen moet je deze zelfs opzeggen. Daarom kun je bij de Globetrotter Verzekering kiezen voor de dekking 'Medische Kosten Volledig'. Hiermee ben je verzekerd voor al je noodzakelijke medische kosten in het buitenland. Wij adviseren je wel altijd om ook je zorgverzekeraar en/of de Sociale Verzekeringsbank (SVB) te raadplegen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.