Gewapend conflict in Israël: bekijk de ‘Veelgestelde vragen’ om te zien wat de reis- of annuleringsverzekering voor dekking biedt.
Liever direct contact ? Wij helpen je graag. Doordeweeks tot 17:30u via live chat

Goedkope reisverzekering

Tegenwoordig zijn reizigers steeds meer op zoek naar goedkope reisverzekeringen.  Hierbij verliezen ze vaak de kwaliteit en service uit het oog. Allianz Global Assistance vindt dat reisverzekeringen niet alleen goedkoop moeten zijn, maar dat ze vooral goede dekkingen en service moeten bieden. Als je in het buitenland namelijk echt wat overkomt, dan blijkt de goedkoopste reisverzekering vaak duurkoop. 

De prijs-kwaliteit verhouding en flexibiliteit staan bij Allianz Global Assistance hoog in het vaandel. Niet voor niets heeft de budget variant van de Doorlopende Reisverzekering in 2011 en 2012 het predicaat “Beste koop” ontvangen van de Consumentenbond. Daarnaast heeft de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance een 5-sterren rating van MoneyView gekregen. Bij Allianz Global Assistance bepaal je dus helemaal zelf of je een goedkope reisverzekering met met de beste prijs-kwaliteit verhouding kiest, of juist gaat voor een premium reisverzekering met de beste kwaliteit en dekkingen.   

Je hebt al een Doorlopende Reisverzekering vanaf  €2,12 per maand. Wil je direct een goedkope doorlopende reisverzekering afsluiten? Ga dan naar de pagina waarop je de reisverzekering  kunt afsluiten. 

Voordelen goedkope reisverzekering
Vanwege het grote aanbod in goedkope reisverzekeringen is er voor iedereen een geschikte reisverzekering te vinden.

Bij elke reisverzekering van Allianz Global Assistance krijg je de volgende service:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
  • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
  • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering

Voorwaarden goedkope reisverzekering
De goedkope reisverzekeringen hebben elk hun eigen algemene voorwaarden. Deze staan bij elke reisverzekering beschreven. Elke reisverzekering heeft zijn eigen specifieke dekking en ook zijn eigen voorwaarden.

Kijk voor de volledige voorwaarden van de goedkope reisverzekeringen op de pagina met het overzicht van alle reisverzekeringen. Als je bij dit overzicht één van de reisverzekeringen aanklikt dan zie je de algemene voorwaarden voor de reisverzekering staan.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.