Assistant Services

Als enige reisverzekeraar in Nederland biedt Allianz Global Assistance de Assistant Services aan. Vier innovatieve producten die zijn ontwikkeld om je bij te staan op reis. Prettige vakanties kunnen plots omslaan. Terreurdreiging of een natuurramp, persoonlijke eigendommen kwijt, kind uit het oog verloren of zelf bij een ongeval betrokken zijn. Een vakantieganger wordt ineens slachtoffer en heeft direct hulp nodig. Met de slimme Assistant Services biedt Allianz Global Assistance deze hulp.

 

Alle Assistant Services op een rij

 1. SMS Assistant
  Als eerste op de hoogte bij dreiging en gevaar.

  Internationale veiligheidsspecialisten verzamelen 24/7 informatie over landen en regio´s in de hele wereld. Wanneer je de SMS Assistant activeert, laat je via www.assistant-services.nl anoniem weten waar en wanneer je op vakantie bent. Mochten er zich in die periode en regio problemen voordoen zoals een natuurramp of politieke onrust, dan word je hierover per sms geïnformeerd. Dit werkt vaak nog sneller dan de informatievoorziening op de radio of tv.

 2. Luggage Assistant
  Verloren bagage snel weer terug

  Koffer kwijt? Sleutels weg? Tas verloren? Geen nood! Met de Luggage Assistant krijg je ze snel weer in handen. Je bevestigt de Luggage Assistant labels en stickers aan de voorwerpen die je bij verlies snel weer terug wilt hebben. Je verliest een item, dat vervolgens door iemand gevonden wordt. De vinder belt vervolgens het gratis nummer op het label of de sticker. Met behulp van de ID-code neemt Luggage Assistant contact met je op. Samen met de vinder zorg je er voor dat je de eigendommen weer terug krijgt. Bijvoorbeeld door het item zelf op te halen. Ook is het mogelijk om eens per jaar een koerier in te zetten. Door het gebruik van een unieke ID-code zijn adresgegevens op je eigendommen verleden tijd en dat is wel zo veilig.

 3. Kid Assistant
  Verloren kinderen weer snel met ouders herenigd

  Het is de nachtmerrie van elke ouder; kind kwijt. Speciaal voor dit soort situaties heeft Allianz Global Assistance de Kid Assistant ontwikkeld. Jonge kinderen dragen een polsbandje met telefoonnummer en een unieke D-code. Bij het activeren van de Kid Assistant koppel je deze ID-code aan je contactgegevens. Wanneer je kind zoek raakt en wordt opgevangen door een behulpzame volwassene, kan deze persoon bellen met het gratis telefoonnummer dat op het polsbandje vermeld staat. Middels de ID-code ben je snel en anoniem achterhaald. Kid Assistant belt direct de telefoonnummers die je hebt opgegeven bij het activeren van de Service. De vinder wordt zo met jou of met een van de andere opgegeven contactpersonen in contact gebracht. Ben je niet bereikbaar? Dan worden er SMS berichten verstuurd naar de opgegeven telefoonnummers. Indien nodig vergoedt Allianz Global Assistance ook de taxikosten tot een maximum.

 4. Life Assistant
  Identiteit en medische gegevens beschikbaar voor hulpverlener in geval van nood

  Het kan altijd en overal gebeuren: je krijgt een ongeval en bent niet meer aanspreekbaar. Dankzij Life Assistant weten hulpverleners wie je bent en welke hulp ze moeten of mogen geven. Dit werkt eenvoudig door de ID-code en het gratis telefoonnummer die vermeld staan op de stickers, polsband en halsketting. Voorafgaand aan je reis heb je namelijk je medische gegevens ingevuld in een beveiligde database en deze gekoppeld aan jouw ID-code. Zorg dat je altijd de polsband of halsketting draagt en dat de stickers bevestigd zijn op bijvoorbeeld een helm. Wanneer er iets met je gebeurd, neemt het medisch personeel contact op met Life Assistant en geven je unieke ID-Code door. Life Assistant geeft vervolgens de essentiële medische informatie die zij nodig hebben om je goed te kunnen behandelen. Daarnaast worden je familieleden en/of verzekeraars direct geïnformeerd. Dit systeem werkt wereldwijd en is 24/7 in 17 talen beschikbaar.

 

 

 

Prijzen

 

Assistant Service  Prijs eerste jaar  Prijs per jaar na verlenging
SMS Assistant*

Gratis

Gratis

Luggage Assistant

€12,95

€8,95

Kid Assistant 

 €9,95 

€4,95

Life Assistant

 €9,95

 €4,95

 

 * SMS Assistant alleen beschikbaar indien tenminste één van de andere Assistant Services wordt afgesloten.


Assistant Services activeren en beheren?

De Assistant Services kun je 24/7 online beheren. Ga naar www.assistant-services.nl en kies de Assistant Service die je wilt activeren of beheren. Nadat je bent ingelogd kun je alle noodzakelijke gegevens, zoals bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer toevoegen of wijzigen. Afhankelijk van de gekozen service verschillen de benodigde gegevens die je moet invullen.

 

Meer informatie

 


Assistant Services

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.