Au Pair Insurance | Au Pair Verzekering

Naast je gezin heb je een druk sociaal leven en een carrière die veel van je vraagt. Eigenlijk kom je telkens tijd tekort. Een buitenlandse Au Pair kan in die situatie uitkomst bieden. Bovendien is een Au Pair goed voor de ontwikkeling van je kinderen; ze maken kennis met een andere cultuur. Een Au Pair neemt een stukje zorg voor je dierbaarste bezit uit handen, daarom zorg je natuurlijk ook goed voor haar. Met  de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance bied je haar de ideale verzekering voor haar verblijf in Nederland.

"Ga je zelf als Au Pair in het buitenland werken?
Kies dan voor de Globetrotter Reisverzekering"


Voordelen Incoming Au Pair Insurance

 1. Perfecte reisverzekering voor Au Pairs in Nederland

  De Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance kan voor maximaal 18 maanden worden afgesloten voor Au Pairs tot en met 30 jaar. Als gastgezin zorg je er met deze verzekering voor dat je Au Pair gedurende haar verblijf in Nederland perfect is verzekerd. En dat tegen een zeer aantrekkelijke premie!

  Belangrijke zaken als S.O.S.-kosten (repatriëring), ongevallen, bagage, medische kosten, aansprakelijkheid, wintersport en duiken zijn standaard verzekerd bij de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance. De dekking kan tegen 10% premietoeslag worden aangevuld met bijzondere sporten.

  Let op: Als een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt, moet zij volgens de Sociale Verzekeringsbank (SVB) beschikken over een Nederlandse basis zorgverzekering. Bij de Sociale Verzekeringsbank kun je navragen of een au pair onder de Nederlandse Zorgverzekeringswet valt.

 2. Ook vakanties en tussentijds bezoek naar land van herkomst verzekerd

  Ga je als gastgezin op vakantie en neem je je Au Pair mee? Dat is met de Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance geen probleem. De Au Pair Verzekering van Allianz Global Assistance biedt ook dekking als je Au Pair met je meereist op vakantie. Uiteraard is je Au Pair ook verzekerd als zij zelf op vakantie gaat binnen het dekkingsgebied (Europa/Wereld). Bij tussentijdse bezoeken naar het land van herkomst zijn de medische kosten gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen verzekerd.

 3. Extra Service: de Reisarts van Allianz Global Assistance

  Een vreemd land en een vreemde taal. Gelukkig kunnen Au Pairs die ziek zijn of een medische vraag hebben contact opnemen met de Reisarts van Allianz Global Assistance. De Reisarts kan in 6 verschillende talen alle medische vragen beantwoorden. Grote kans dat de Au Pair in haar eigen taal wordt geholpen. En dat is wel zo prettig.

 

 

Meer informatie

 

More Information

 

N.B.

De Au Pair verzekering van Allianz Global Assistance valt onder de voorwaarden van de Incoming Student/Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance.

   
Sluit direct online uw Au Pair Insurance af

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.