Beste reisverzekering

Allianz Global Assistance biedt de beste reisverzekeringen aan, zowel kortlopende als doorlopende reisverzekeringen. Je kunt bij Allianz Global Assistance terecht voor de beste reisverzekering die bij jou past.


Bij Allianz Global Assistance bieden we reizigers allerlei verschillende reisverzekeringen aan. Zo is er voor iedere reiziger de juiste reisverzekering te vinden. Ook als je voor langere periode gaat werken, stage lopen of studeren in het buitenland, heeft Allianz Global Assistance de beste reisverzekering voor jou.

Voordelen beste reisverzekering

De verzekeringen van Allianz Global Assistance bieden de beste prijs/kwaliteit verhouding, dit maakt ze tot de beste reisverzekeringen. Niet voor niets hebben de verzekeringen van Allianz Global Assistance diverse awards gewonnen. Onder andere "Beste koop” door de Consumentenbond in de 2011 en 2012 en de prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar. Deze is in 2012 uitgereikt tijdens de vakantiebeurs in Utrecht. In 2013 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit. Deze prijzen stimuleren Allianz Global Assistance om de reisverzekeringen en de service nog beter te maken, zodat je altijd de beste reisverzekering bij Allianz Global Assistance kunt vinden.

 

Mede door de jarenlange ervaring van Allianz Global Assistance, in maar liefst 34 landen, weet Allianz Global Assistance de service en de kwaliteit van de reisverzekeringen op een zeer hoog niveau te houden. Professionele en snelle service staan hoog in het vaandel. Uiteraard zijn we  24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor als je hulp nodig hebt. Allianz Global Assistance staat altijd voor je klaar en zorgt voor de juiste en passende dienstverlening. Dit alles maakt de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance tot de beste reisverzekeringen.

 

Voorwaarden beste reisverzekering

De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance hebben elk hun eigen voorwaarden. De voorwaarden voor elke reisverzekering kun je vinden op de overzichtspagina met de verschillende reisverzekeringen. Je hebt overigens al een Doorlopende Reisverzekering vanaf € 1,75 per maand. Naast deze reisverzekering biedt Allianz Global Assistance nog vele andere reisverzekeringen. Zodat er voor elke reiziger een passende reisverzekering is. Kies voor een reisverzekering van Allianz Global Assistance en je kiest voor de beste reisverzekering.

Hulp nodig bij de keuze van je reisverzekering? Vul op onze homepage de advieswizard in en ontdek in 3 korte stappen welke reisverzekering het beste past bij jouw manier van reizen.

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.