Coronavirus: Wat zijn de gevolgen voor je geplande reizen? En wat vergoedt de reis- en annuleringsverzekering? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden
Situatie Oekraïne:  Welke invloed heeft de invasie op mijn reis? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden

Liever direct contact ? Wij helpen je graag. Doordeweeks ook tot 20:00 ‘s avonds via  live chat

Beste kwaliteit reisverzekering

Allianz Global Assistance biedt de beste kwaliteit reisverzekeringen aan, zowel kortlopende als doorlopende reisverzekeringen. Je kunt bij Allianz Global Assistance terecht voor de reisverzekering die bij jou past. 

Bij Allianz Global Assistance bieden we reizigers allerlei verschillende reisverzekeringen aan. Zo is er voor iedere reiziger de juiste reisverzekering te vinden. Ook als je voor langere periode gaat werken, stage lopen of studeren in het buitenland, heeft Allianz Global Assistance een reisverzekering voor jou.

Voordelen beste kwaliteit reisverzekering
Niet voor niets hebben de verzekeringen van Allianz Global Assistance diverse awards gewonnen. Onder andere "Beste koop” door de Consumentenbond in de 2011 en 2012 en de prestigieuze Reisrevue veer voor Beste Reisverzekeraar. Deze is in 2012 uitgereikt tijdens de vakantiebeurs in Utrecht. In 2016 en 2018 heeft MoneyView de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance beoordeeld met 5 sterren, voor de beste kwaliteit. Deze prijzen stimuleren Allianz Global Assistance om de reisverzekeringen en de service nog beter te maken, zodat je altijd de beste kwaliteit reisverzekering bij Allianz Global Assistance kunt vinden.

Mede door de jarenlange ervaring van Allianz Global Assistance, in maar liefst 36 landen, weet Allianz Global Assistance de service en de kwaliteit van de reisverzekeringen op een zeer hoog niveau te houden. Professionele en snelle service staan hoog in het vaandel. Uiteraard zijn we  24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor als je hulp nodig hebt. Allianz Global Assistance staat altijd voor je klaar en zorgt voor de juiste en passende dienstverlening. Dit alles maakt de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance tot de beste kwaliteit reisverzekeringen.

Voorwaarden beste kwaliteit reisverzekering
De reisverzekeringen van Allianz Global Assistance hebben elk hun eigen voorwaarden. De voorwaarden voor elke reisverzekering kun je vinden op de overzichtspagina met de verschillende reisverzekeringen. Je hebt overigens al een Doorlopende Reisverzekering vanaf € 1,85 per maand. Naast deze reisverzekering biedt Allianz Global Assistance nog vele andere reisverzekeringen. Zodat er voor elke reiziger een passende reisverzekering is. 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.