Doorlopende Reisverzekering

De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) is ideaal als je regelmatig op reis gaat. Want met deze permanente reisverzekering verzeker je alleen wat echt nodig is. Zo bepaal je zelf waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Precies de goede dekking, voor precies de juiste premie. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reisverzekering.

Al vanaf € 1,85 p/m!

 

Voordelen van de Doorlopende Reisverzekering

 1. Keuzevrijheid: door jou op maat te maken

  De vernieuwde Doorlopende Reisverzekering kent drie varianten: Budget, Comfort en Premium. De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt de verzekeringsvariant. Met Budget is bagage bijvoorbeeld verzekerd tot max. € 1.500,-, met Comfort tot € 3.500,- en met Premium zelfs tot
  € 5.000,- per persoon per reis. Vervolgens kun je daar nog verschillende dekkingen en unieke services aan toevoegen. De dekking SOS hulpverlening vormt hierbij de basis. Ga je bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit je makkelijk de wintersportdekking af.

   

  Zo bepaal je helemaal zelf of je wel of niet een bepaalde dekking in je doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaal je nooit teveel en heb je een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij je manier van reizen!

 2. Eigen alarmcentrales: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval

  Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. We hebben eigen alarmcentrales in 36 landen op alle continenten en een internationaal netwerk van 400.000 hulpverleners. Jaarlijks beoordelen onze eigen artsen wereldwijd de kwaliteit van de medische zorg en voorzieningen van ziekenhuizen, klinieken en op vliegvelden. Dat waarborgt snelle en kwalitatief goede hulpverlening. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Waar je ook bent, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 3. Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands

  Je bent op vakantie en voelt je niet lekker. Dan heb je wellicht behoefte aan medisch advies. Met een Doorlopende Reisverzekering ben je verzekerd van ondersteuning van de Reisarts van Allianz Global Assistance. En mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je reis helpen we je graag: met professioneel inentingsadvies.

 4. Schade online melden

  Als je een schade hebt, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk na je reis weer terug ontvangen. Om je schade zo eerlijk mogelijk te behandelen kijkt Allianz Global Assistance altijd naar de situatie waarin de schade is ontstaan. Meld je schade online of met de post via een schade aangifteformulier.

 5. Jongerenkorting: voor jongeren tot 27 jaar

  Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 15% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Ook als je niet meer thuis woont, maar  vanwege je studie op kamers woont. Sluit je de Comfort of Premium variant af? Dan ontvang je 15% korting. Met de Budget variant ontvang je 10% korting. De korting geldt voor hoofdverzekerde < 27 jaar of hoofdverzekerde + partner zonder kinderen indien beiden < 27 jaar zijn. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

 6. Ideale aanvulling: Doorlopende Annuleringsverzekering

  Aanvullend op de Doorlopende Reisverzekering kun je de Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Met de Doorlopende Annuleringsverzekering krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed, standaard tot maximaal  € 1.500,- p.p. per reis (maximaal € 7.500 per polis per jaar). Is de reissom hoger? Dan is het verstandig het verzekerd bedrag te verhogen tot € 3.000,- p.p. per reis (maximaal € 15.000 per polis per jaar). Moet je onverwachts de reis afbreken? Dan worden de kosten voor de niet gebruikte dagen vergoed. Met de Dubbel-Zeker variant speel je helemaal op safe. Moet je eerder huiswaarts, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie.

   

  NIEUW per 1 maart 2018: Een Samengestelde reis is nu standaard onderdeel gedekt op de Doorlopende Annuleringsverzekering. Een samengestelde reis bestaat uit afzonderlijk geboekte onderdelen, zoals een vlucht, hotel en huurauto. Wordt er bij een samengestelde reis niet geannuleerd, maar maak je wel extra kosten om de reis in aangepaste vorm alsnog te kunnen maken, dan wordt het volgende vergoed:

  • De noodzakelijke extra verblijfkosten (logies en maaltijden) voor maximaal vijf dagen tot € 75,- per persoon per dag
  • De noodzakelijke extra reiskosten tot € 500,- per persoon
  • De annuleringskosten van gemist vervoer en overige onderdelen van de reis tot € 500,- per persoon
 7. Dekking Terreuraanslagen & natuurrampen

  De dekking ‘Terreuraanslagen & natuurrampen’ kan in combinatie met de Doorlopende Annuleringsverzekering worden afgesloten. Vertrek je binnen een bepaalde periode na de gebeurtenis naar een gebied waar recent een aanslag of ramp heeft plaatsgevonden? Dan vergoeden wij de kosten van je reis. De periode waarin je recht hebt op dekking staat op www.allianz-assistance.nl/tnn.

 8. Unieke extra services: alleen bij Allianz Global Assistance

  Onderstaande services bieden nog meer zekerheid en beschermen kind(eren), bagage èn jou persoonlijk. Afhankelijk welke variant je van de Doorlopende Reisverzekering afsluit, zijn sommige services gratis. En anders kun je ze tegen een aantrekkelijke prijs extra bij je doorlopende reisverzekering bestellen. Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar in Nederland die deze services bij haar Doorlopende Reisverzekering aanbiedt.

  Kid Assistant
  De nachtmerrie van elke ouder: kind kwijt. Het speciale polsbandje van Kid Assistant maakt het mogelijk dat ouders weer snel met hun kinderen worden herenigd. Op het polsbandje staat een gratis telefoonnummer en uniek ID, die gekoppeld is aan de contactgegevens van de ouders. Zo kunnen behulpzame ouderen die een kind hebben gevonden, eenvoudig en gratis in contact komen met de ouders.

   

  Luggage Assistant
  Koffer kwijt? Sleutels weg? Tas verloren? Met Luggage Assistant krijg je je spullen weer snel in handen. Vinders van verloren items bellen het alarmnummer op het label of de sticker en geven de unieke ID code door. Zo worden vinder en eigenaar met elkaar in contact gebracht. Samen met de vinder zorg je ervoor dat je de eigendommen weer terug krijgt. Bijvoorbeeld door het item zelf op te halen. Ook is het mogelijk om eens per jaar een koerier in te zetten. Door het gebruik van een unieke ID-code zijn adresgegevens op je eigendommen verleden tijd en dat is wel zo veilig.

   

  Life Assistant
  Het kan overal en altijd gebeuren: je krijgt een ongeval en bent niet meer aanspreekbaar. Dankzij Life Assistant weten hulpverleners wie je bent en welke hulp ze moeten of mogen geven.

   

  SMS Assistant
  Bij dreigend gevaar in het reisgebied word je razendsnel per sms gewaarschuwd.  

   

  Prijzen Assistant Services icm Doorlopende Reisverzekering

   

     Budget  Comfort  Premium

  SMS Assistant

   Gratis

   Gratis

   Gratis

  Luggage Assistant

   € 12,95 per persoon p/j

  Na eerste 
   jaar: € 8,95

  Als de dekking 'Bagage' is afgesloten, dan heeft 1 persoon
  recht op 1 jaar gratis Luggage Assistant.

  Na eerste jaar € 8,95 per persoon p/j

  Als de dekking 'Bagage' is afgesloten, dan heeft 1 persoon recht op gratis Luggage Assistant gedurende de gehele looptijd van de verzekering 

   

  Kid Assistant

   

  € 9,95 per
   kind p/j

   Na eerste   
   jaar € 4,95  p/j

   

  1 set gratis (als kind jonger dan
  8 jaar is)

  € 9,95 voor iedere volgende set.

  Na 1ste jaar
  € 4,95 per set p/j

   

  1 set gratis (als kind jonger dan 8 jaar is)

  gedurende gehele looptijd vd verzekering

  € 9,95 voor iedere volgende set

  Na 1ste jaar € 4,95 per set p/j

  Life Assistant

  Gratis voor alle verzekerde op polis indien de dekking 'Uitgebreide sportuitrusting' is gekozen.

 

 

 

 

Wist je dat...

de premium variant van de Doorlopende Reisverzekering in 2016 en 2018 de 5-star-rating heeft gekregen van Moneyview voor de beste kwaliteit?

 

Meer informatie over de Doorlopende Reisverzekering

Folder Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering (pdf)
Verzekeringskaart Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering
Wijzer in geldzaken: een onafhankelijke website over je geldzaken

 

Voorwaarden

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering


Doorlopende Particuliere Reisverzekering

Geldig voor polissen afgesloten voor september 2009


Doorlopende Vakantie Verzekering

Geldig voor IZA/VGZ/IZZ/UMC klanten waarvan hun polis is omgezet naar Allianz Global Assistance.

 

 

Klantenreviews

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.