Coronavirus: Wat zijn de gevolgen voor je geplande reizen? En wat vergoedt de reis- en annuleringsverzekering? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden
Situatie Oekraïne:  Welke invloed heeft de invasie op mijn reis? Bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden

Liever direct contact ? Wij helpen je graag. Doordeweeks ook tot 20:00 ‘s avonds via  live chat

Goedkope reisverzekering

Tegenwoordig zijn reizigers steeds meer op zoek naar goedkope reisverzekeringen.  Hierbij verliezen ze vaak de kwaliteit en service uit het oog. Allianz Global Assistance vindt dat reisverzekeringen niet alleen goedkoop moeten zijn, maar dat ze vooral goede dekkingen en service moeten bieden. Als je in het buitenland namelijk echt wat overkomt, dan blijkt de goedkoopste reisverzekering vaak duurkoop. 

De prijs-kwaliteit verhouding en flexibiliteit staan bij Allianz Global Assistance hoog in het vaandel. Niet voor niets heeft de budget variant van de Doorlopende Reisverzekering in 2011 en 2012 het predicaat “Beste koop” ontvangen van de Consumentenbond. Daarnaast heeft de  premium variant van de Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance  een 5-sterren rating voor ‘Kwaliteit’ van MoneyView gekregen. Bij Allianz Global Assistance bepaal je dus helemaal zelf of je een goedkope reisverzekering met de beste prijs kwaliteit verhouding kiest, of juist gaat voor een premium reisverzekering met de beste kwaliteit en dekkingen.   

Je hebt al een Doorlopende Reisverzekering vanaf  €1,75 per maand. Wil je direct een goedkope doorlopende reisverzekering afsluiten? Ga dan naar de pagina waarop je de reisverzekering kunt afsluiten. 

Voordelen goedkope reisverzekering
Vanwege het grote aanbod in goedkope reisverzekeringen is er voor iedereen een geschikte reisverzekering te vinden.

Bij elke reisverzekering van Allianz Global Assistance krijg je de volgende service:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
  • Wereldwijd eigen alarmcentrales, dus overal bekend
  • Professionele hulpverleners die je helpen in het Nederlands
  • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal of annulering

Naast bovenstaande services, heeft Allianz Global Assistance een aantal Assistant Services:

  • Luggage Assistant. Mocht je je bagage of sleutels verliezen, dan heb je deze met de Luggage Assistant zo weer terug. Mede door je unieke ID-code worden je spullen netjes en veilig weer bij je bezorgt.
  • Kid Assistant. Kinderen krijgen een polsbandje om met een ID-code. Wanneer je kind kwijt is en wordt gevonden door iemand, kan deze persoon gratis bellen met het nummer wat op het bandje staat. Kid Assistant belt direct de telefoonnummers die je hebt opgegeven bij het activeren van de Service.
  • Life Assistant. Het kan altijd en overal gebeuren: je krijgt een ongeval en bent niet meer aanspreekbaar. Dankzij Life Assistant weten hulpverleners wie je bent en welke hulp ze moeten of mogen geven. Dit werkt eenvoudig door de ID-code en het gratis telefoonnummer dat vermeld staan op de stickers, polsband en halsketting.
  • SMS Assistant. Internationale veiligheidsspecialisten verzamelen 24/7 informatie over landen en regio´s in de hele wereld. Mochten er zich in de periode en regio waar je op reis naar toe gaat problemen voordoen zoals een natuurramp of politieke onrust, dan wordt je hierover per sms geïnformeerd.

De Assistant Services, in combinatie met de standaard service en de lage prijzen van Allianz Global Assistance zorgen voor een goedkope reisverzekering met uitgebreide service. Kijk voor meer informatie over deze services op de pagina met de Assistant Services. Je kunt de Assistant Services ook direct afsluiten, via de pagina met de premieberekening.

Voorwaarden goedkope reisverzekering
De goedkope reisverzekeringen hebben elk hun eigen algemene voorwaarden. Deze staan bij elke reisverzekering beschreven. Elke reisverzekering heeft zijn eigen specifieke dekking en ook zijn eigen voorwaarden.

Kijk voor de volledige voorwaarden van de goedkope reisverzekeringen op de pagina met het overzicht van alle reisverzekeringen. Als je bij dit overzicht één van de reisverzekeringen aanklikt dan zie je de algemene voorwaarden voor de reisverzekering staan.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.