Groepsreisverzekering

Je gaat met een groep op reis? Je wilt er zeker van zijn dat iedereen verzekerd is en voor iedereen één noodnummer bij de hand hebben? Dan is de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance de ideale verzekering.

 

Alle voordelen op een rij

  1. Perfect verzekerd met een groep op reis
  2. Wereldwijde hulp, 24 uur per dag
  3. Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding

 

Meer informatie

 

Heb je nog vragen over de Groepsreisverzekering of wil je de verzekering afsluiten? Neem dan telefonisch contact met ons op via (020) 592 9890.

 

1. Perfect verzekerd met een groep op reis  

Als je met een groep op reis gaat, heb je als organisator de verantwoordelijkheid voor de deelnemers. Een goede voorbereiding van de reis is belangrijk. Natuurlijk hoort daar ook een reisverzekering bij. Voor groepsreizen heeft Allianz Global Assistance de Groepsreisverzekering ontwikkeld. Deze verzekering geeft dekking in Europa en is ideaal voor het verzekeren van bijvoorbeeld een schoolreis.

 

2. Allianz Global Assistance Alarmcentrale: Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 34 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Maar waar je je ook bevindt, als je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

3. Standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding  

De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. De organisator van de groepsreis hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico. Bij de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance is ook een beperkte dekking voor Medische Kosten en Reisongevallen inbegrepen. Reisbagage van de groep is tegen een geringe meerpremie bij te verzekeren.

 

Heb je nog vragen over de Groepsreisverzekering of wil je de verzekering af te sluiten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: (020) 592 9890.
Gouden Schild Winnaarslogo

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.