Groepsreisverzekering

Je gaat met een groep op reis. Dan wil je er zeker van zijn dat iedereen goed verzekerd is en dat als er wat gebeurt, iedereen via één noodnummer wordt geholpen. Sluit daarom de Groepsreisverzekering van Allianz Global Assistance af. De ideale verzekering voor bijvoorbeeld (sport)kampen of reisjes voor een groep collega’s, vrienden of familie.


Alle voordelen op een rij

  1. Perfect verzekerd met een groep op reis

    Als je met een groep op reis gaat, dan heb je als organisator de verantwoordelijkheid voor de deelnemers. Een goede voorbereiding van de reis is belangrijk. Natuurlijk hoort daar ook een reisverzekering bij. Voor groepsreizen heeft Allianz Global Assistance de Groepsreisverzekering ontwikkeld. Deze verzekering geeft dekking in Europa en is ideaal voor het verzekeren van bijvoorbeeld een (sport)kamp of een reisje met vrienden, collega’s of familie.

  2. Een goede standaard dekking met mogelijkheid tot uitbreiding

    De hele groep is standaard verzekerd tegen onvoorziene kosten en repatriëring. De organisator van de groepsreis hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele schade veroorzaakt door de deelnemers, de Groepsreisverzekering dekt dit risico. De verzekering biedt ook dekking voor Medische kosten, Reisongevallen, Rechtsbijstand en Aansprakelijkheid. Zeker de rechtsbijstand is erg nuttig, omdat je als organisator juridische hulp krijgt bij een geschil over de geboekte reis of uitje. Bagage van de deelnemers en een dekking voor Wintersport zijn tegen een kleine premie bij te verzekeren.

  3. Wereldwijd professionele hulp, 24 uur per dag

    Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 34 landen en een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners, staan we altijd voor je klaar. We weten precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Dus waar je ook bent, als je belt met Allianz Global Assistance word je altijd snel geholpen. In het Nederlands. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 


Heb je nog vragen over de Groepsreisverzekering of wil je de verzekering liever telefonisch afsluiten? Neem dan contact met ons op. Ons telefoonnummer is: (020) 592 9890.

 

Meer informatie

 

 

Gouden Schild Winnaarslogo

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.