Incoming Student Insurance

 

Alle voordelen op een rij

 

Meer informatie

 

More information

 

Heb je nog vragen over de Incoming Student Insurance of wil je de verzekering afsluiten? Neem dan telefonisch contact met ons op via (020) 592 9890.

 

1. Perfecte reisverzekering voor buitenlandse studenten in Nederland  

De Incoming Student Insurance is een verzekering die voor maximaal 18 maanden kan worden afgesloten door buitenlandse studenten tot en met 30 jaar. Deze complete verzekering is speciaal ontwikkeld voor studenten die naar Nederland komen voor studie of stage. En dat tegen een zeer aantrekkelijke en studentvriendelijke premie!

 

2. Ook gedurende vakanties en tussentijds bezoek naar land van herkomst verzekerd  

Grote kans dat inkomende studenten die in Nederland komen studeren tijdens hun studie op reis gaan. Dat is met de Incoming Student Insurance geen probleem. Een student is verzekerd tijdens vakanties in Europa en afhankelijk van de dekking ook buiten Europa. Bij tussentijdse bezoeken naar het land van herkomst zijn de medische kosten gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen verzekerd.

 

3. Extra Service: de Reisarts van Allianz Global Assistance  

Een vreemd land en een vreemde taal. Studenten die ziek zijn of een medische vraag hebben kunnen dan contact opnemen met de Reisarts van Allianz Global Assistance. De Reisarts kan in 6 verschillende talen alle medische vragen beantwoorden. Grote kan dat de student in zijn of haar eigen taal wordt geholpen. En dat is wel zo prettig.

 

4. Complete dekking tegen aantrekkelijke premie  

S.O.S.-kosten, reisongevallen, reisbagage, medische kosten, aansprakelijkheid, wintersport en duiken zijn standaard verzekerd bij de Incoming Student Insurance. De dekking kan tegen 10% premietoeslag worden aangevuld met bijzondere sporten. Er kan worden gekozen uit Europa- en Werelddekking.

  

N.B.

De Incoming Student Insurance valt onder de voorwaarden van de Incoming Student/Au Pair Insurance.

 

Heb je nog vragen over de Incoming Student Insurance of wil je de verzekering af te sluiten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: (020) 592 9890.

Incoming Student Insurance

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.