Incoming Student Insurance

De Incoming Student Insurance is een verzekering die voor minimaal 1 en maximaal 18 maanden kan worden afgesloten door buitenlandse studenten tot en met 30 jaar. Deze complete verzekering is speciaal ontwikkeld voor studenten die naar Nederland komen voor studie of stage. En dat tegen een zeer aantrekkelijke en studentvriendelijke premie!


Voordelen Incoming Student Insurance

 1. Tussentijds terug naar huis voor vakantie of bezoek is verzekerd

  Grote kans dat inkomende studenten die in Nederland komen studeren tijdens hun studie op reis gaan. Dat is met de Incoming Student Insurance geen probleem. Een student is verzekerd tijdens vakanties in Europa en afhankelijk van de dekking ook buiten Europa. Bij tussentijdse bezoeken naar het land van herkomst zijn de medische kosten gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen verzekerd.

 2. Maak gebruik van de Reisarts

  De Reisarts van Allianz Global Assistance helpt studenten die ziek zijn of een medische vraag hebben. Een vreemd land en een vreemde taal is daarmee geen beperking meer. In maar liefst 6 verschillend talen beantwoordt de Reisarts alle medische vragen. Grote kans dat de student in zijn of haar eigen taal wordt geholpen. En dat is wel zo prettig.

 3. Complete dekking tegen aantrekkelijke premie

  Belangrijke zaken als SOS hulpverlening (repatriëring), ongevallen, bagage, medische kosten en aansprakelijkheid zijn standaard verzekerd bij de Incoming Student Verzekering van Allianz Global Assistance. Bijzondere sporten en wintersport kunnen tegen een premietoeslag van 10% worden meeverzekerd. Er kan worden gekozen uit Europa- en Werelddekking.

 

Meer informatie

 

 

N.B.

De Incoming Student verzekering van Allianz Global Assistance valt onder de voorwaarden van de Incoming Student/Au Pair Insurance van Allianz Global Assistance.

   
Incoming Student Insurance

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.