Kortlopende Annuleringsverzekering

Je reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kun je geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering ben je uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!

 

Voordelen Kortlopende Annuleringsverzekering

 1. Verzekerd bij annulering en vertraging

  Niets is zo vervelend als op het laatste moment je geplande vakantie af te moeten zeggen. Of je vakantie vroegtijdig te moeten afbreken. Het is niet alleen een teleurstelling, maar vaak ook een financiële tegenvaller. Sluit je de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af, dan krijg je bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Moet je onverwachts de reis afbreken? Dan krijg je voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. 
 2. Met Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering, de volledige reissom vergoed

  Met de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance speel je helemaal op safe. Moet je eerder huiswaarts, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie. Met de standaard variant krijg je een vergoeding voor de niet genoten vakantiedagen.

 3. Ook een annuleringsverzekering voor samengestelde reizen mogelijk

  Steeds meer Nederlanders stellen hun reis zelf samen. Onderdelen zoals een vlucht, hotel en huurauto worden los van elkaar geboekt. Voor deze reizigers biedt Allianz Global Assistance de dekking 'Samengestelde reis'. Tegen een extra premie van 1% van de reissom ben je verzekerd van een vergoeding bij uitval van één van de onderdelen van die reis. Een onderdeel van de reis kan plotseling uitvallen door natuurgeweld, zoals bijvoorbeeld een aswolk of tsunami of zelfs al door teveel sneeuw op het vliegveld. Maar ook door oproer en binnenlandse onlusten (een politieke opstand), een defect aan het los geboekte vervoersmiddel of een plotselinge staking.

  Als enige reisverzekeraar in Nederland biedt Allianz Global Assistance je dan twee opties:

  Optie 1

  De reis in aangepaste vorm voortzetten, Allianz Global Assistance vergoedt hiervoor:
  - De noodzakelijke extra verblijfskosten tot € 75,- per persoon per dag, voor maximaal 5 dagen.
  - De noodzakelijke extra reiskosten om de reis alsnog te kunnen aanvangen of voortzetten, tot maximaal € 500,- per persoon.
  - De annuleringskosten van gemist aansluitend vervoer, accommodatie of andere reserveringen, tot maximaal € 500,- per persoon.

  Optie 2
  Volledige annulering van de overige onderdelen van de reis. Allianz Global Assistance vergoedt dan de annuleringskosten. 

 

 

Meer informatie over onze Annuleringsverzekering

 

Handig: bespaar geld en sluit ook direct reisverzekering af

Wil je naast een annuleringsverzekering ook meteen een kortlopende reisverzekering afsluiten? Bespaar geld en sluit dan de kortlopende reisverzekering (incl. annuleringsverzekering) af. Met deze verzekering kun je bij de reisverzekering direct annulering meeverzekeren. Handig, snel en voordelig!

 

Liever een doorlopende annuleringsverzekering?

Ga je vaker dan één keer per jaar op vakantie? Dan ben je wellicht voordeliger uit met een Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance. Deze sluit je af bij de Doorlopende Reisverzekering

 

Reis of ticket annuleren?

Op onze website geven we je meer informatie over het annuleren van je reis of ticket en wat je van ons kunt verwachten als je een schadeclaim bij ons indient.   

 

 

Klantenreviews

Kortlopende Annuleringsverzekering

  Klantbeoordeling

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.