Inentingsadvies van Allianz Global Assistance

In sommige landen komen ziektes voor die in Nederland niet of nauwelijks voorkomen. Je kunt van die ziektes flink ziek worden, soms zelfs levensbedreigend. Gelukkig kun je je hiertegen beschermen door je voor je reis in te laten enten.

 

Als je een Globetrotter Reisverzekering, Doorlopende Reisverzekering of Doorlopende Zakenreisverzekering hebt afgesloten en je reisplan is bekend dan kun je gratis gebruik maken van Allianz Global Assistance Inentingsadvies. De ervaren artsen en verpleegkundigen van de Allianz Global Assistance Alarmcentrale verstrekken het advies. Zij vertellen je, op basis van je reisplan, welke inentingen en malaria tabletten je nodig hebt. Ook weten ze waar je de inentingen kunt halen. 

 

Samenwerking met gespecialiseerde artsen van Thuisvaccinatie.nl

Op het gebied van inentingen werkt Allianz Global Assistance samen met Thuisvaccinatie.nl, de aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Dit betekent thuisvaccinatie:
• Vaccinatie en advies aan huis
• Buiten kantooruren en zelfs in het weekend
• Deels of zelfs geheel vergoed door je zorgverzekering!

 

Je kunt inentingsadvies verkrijgen door:

  • Je vraag online te stellen aan Allianz Global Assistance Inentingsadvies. Je ontvangt dan zo snel mogelijk onze reactie;
  • Te bellen met telefoonnummer Allianz Global Assistance Inentingsadvies via 020 592 91 42. We zijn op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar;
  • Via dit formulier contact op te nemen met Thuisvaccinatie.nl. Je ontvangt een e-mail met een vragenlijst en de mogelijkheid een afspraak te maken voor vaccinatie aan huis of op je werk (ook 's avonds en in weekend!).
Banner fietsverzekering overige pagina's

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.