Travel Risk Insurance

 

Uw gasten uit het buitenland perfect verzekerd

Komt er een familielid uit Canada over? Of komen vrienden uit Frankrijk een lang weekend langs? Dan kunnen ook zij door Allianz Global Assistance goed worden verzekerd. Speciaal voor buitenlandse vrienden en/ of familieleden (tot 70 jaar) heeft Allianz Global Assistance de Travel Risk Insurance. Eigenlijk is de Travel Risk Insurance een importversie van de welbekende Reis- en Annuleringsverzekering. Waar het in Nederland immers een goede gewoonte is een verzekering af te sluiten voordat je op reis gaat, is dat in andere landen vaak níet zo vanzelfsprekend.

 

De Travel Risk Insurance heeft een uitgebreide dekking: SOS-kosten en/of Medische Kosten. Er is een Europadekking voor personen uit Europa die ook reizen binnen Europa. En een Werelddekking voor personen van buiten Europa of die reizen buiten Europa. Wintersport en bijzondere sporten kunnen tegen een premieverhoging meeverzekerd worden, echter alleen binnen Europa. De maximale reisduur van de Travel Risk Insurance is 90 dagen.

 

De annuleringsverzekering kan alleen worden afgesloten wanneer de reis in Nederland is geboekt.

 

Heb je nog vragen over de Travel Risk Insurance of wil je de verzekering afsluiten? Neem dan telefonisch contact met ons op via (020) 561 87 11.

 

                                                       Premie-overzicht Travel Risk Insurance

 

Annuleringsverzekering  5% v.d. reissom (excl. assurantiebelasting) mits reis in Nederland is geboekt
Europadekking  €  2,-  per persoon per dag
Werelddekking  €  3,-  per persoon per dag
Wintersport/onderwatersport/bijzondere sporten  €  1,15  per persoon per dag
Minimum premie Reisverzekering  €  11,50
Kosten per verzekeringsbewijs  €  4,50

 

 

 

Meer informatie

   

More information

 

Heb je nog vragen over de Travel Risk Insurance of wil je de verzekering af te sluiten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is: (020) 592 9890.

Travel Risk Insurance

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.