Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering

Sinds 1 juli 2018 is het niet meer mogelijk om een nieuwe Ultimate Proctect Reis- en Annuleringsverzekering af te sluiten. Heb je deze verzekering afgesloten voor 1 juli 2018, dan blijft deze verzekering nog één jaar geldig.

Wil je advies over een passend alternatief voor de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering? Neem dan telefonisch contact op via (0)20 592 9781.

 

Voordelen van de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering

 1. Hulpverlening en reisassistent via één speciale servicelijn

  Of je nu advies wil over een goede arts op je vakantiebestemming, wil weten welk nummer je kan bellen als jouw bankpas gestolen is of als je wil weten waar het dichtstbijzijnde vliegveld is. Eén telefoontje naar de Ultimate Protect Servicelijn en je wordt snel geholpen. Is er sprake van een noodgeval? Of strand je met pech aan de auto of fiets? Ook dan staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. We zorgen dat je zo snel mogelijk geholpen wordt en de juiste zorg krijgt.

   

  Naast SOS hulpverlening, vergoeden wij de noodzakelijke medische kosten die je maakt. Ook biedt de verzekering een (eenmalige) uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt kiezen uit drie dekkingsgebieden:

  • Europese Unie (inclusief Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein)
  • Wereld exclusief Canada en de Verenigde Staten
  • Wereld inclusief Canada en de Verenigde Staten
 2. Zeer ruime dekking voor bagage

  Als je reist met waardevolle spullen, dan wil je zeker weten dat deze goed verzekerd zijn. Verlies, diefstal of schade van persoonlijke bezittingen is gedekt tot € 5.000,- per persoon en tot € 25.000,- per gezin. En er geldt geen eigen risico.

 3. Bijna alle (winter)sporten zijn verzekerd

  Op vakantie (actieve) sporten beoefenen? Ook dat is goed verzekerd. Vrijwel elke sport in het buitenland is gedekt. Van wintersporten tot duiksporten en van parachutespringen tot bergbeklimmen. Wil je zeker weten of jouw sport gedekt is? Bel dan de Ultimate Protect Servicelijn op +31 (0)20 592 9781 en je krijgt direct antwoord.

 4. Rechtsbijstand via een team van juridische experts

  Juridische hulp nodig tijdens de reis? Een team van experts staat klaar om het conflict voor je op te lossen.

 5. All risk annulering, bijna elke reden wordt geaccepteerd

  Annuleren wanneer je vindt dat je daar een goede reden voor hebt. Dat kan met de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering. Bijna elke reden wordt geaccepteerd.

 6. Vergoeding van tickets voor concerten en (sport)evenementen in binnen- en buitenland

  Annuleer je een (sport)evenement of concert in Nederland of het buitenland? Dan vergoeden wij de prijs van de tickets volledig.
 7. Inclusief pechhulp voor voertuigen én fietsen

  Bij pech aan de auto wordt je in heel Europa geholpen, ook binnen Nederland en zelfs in de eigen woonplaats. Deze dekking geldt standaard voor twee voertuigen, waaronder een motor of camper, en is uit te breiden tot vijf voertuigen. Is reparatie niet direct mogelijk? Dan zorgen wij er altijd voor dat je aankomt op je bestemming. Of dit nu gebeurt met gelijkwaardig vervangend vervoer of bijvoorbeeld een valet service.

   

  Ook Pechhulp voor je fiets is inbegrepen. Dus waar in Nederland je ook stil komt te staan. En of je nu onderweg bent met een e-bike of een gewone fiets. Eén telefoontje naar onze alarmcentrale en een monteur is onderweg.

 8. Eigen risico gedekt bij autohuur in het buitenland

  Huur je tijdens jouw vakantie een auto, camper of motor? En gebeurt er onderweg iets met het voertuig of ontstaat er schade? Dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Het afsluiten van een extra, vaak dure verzekering bij de verhuurder is dus niet meer nodig.

 9. Altijd 180 dagen aaneengesloten verzekerd

  De reisverzekering is geldig voor reizen van maximaal 180 dagen aaneengesloten. Dus ook geschikt voor langere (wereld)reizen.

 10. Mogelijkheid om twee meereizende kinderen van buiten het gezin mee te verzekeren

  De verzekering kan worden afgesloten voor één persoon of voor een gezin. En uniek in Nederland: het is zelfs mogelijk om twee meereizende kinderen en een meereizende volwassene van buiten het gezin mee te verzekeren. Zo zijn dus bijvoorbeeld kleinkinderen of hun vriendjes als die meegaan op vakantie, ook verzekerd.

 11. Geldig bij privéreizen en zakenreizen

  De Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering is geldig bij privé en zakenreizen. Je bent dus ook gedekt als je in het buitenland werkt voor je beroep, studie of stage. De verzekering is geldig voor administratieve, commerciële  of toezichthoudende werkzaamheden.

 

Dekkingen en Premies

  Europese Unie*
Wereld excl. Verenigde
Staten en Canada
Wereld incl. Verenigde
Staten en
Canada
SOS hulpverlening
Ongevallen
Bagage
Medische kosten
Rechtsbijstand
Bijzondere sporten
All risk annulering
Evenement ticketannulering
Pechhulp voor motorrijtuigen Alleen binnen Europa Alleen binnen Europa
Alleen binnen Europa
Pechhulp fiets Alleen binnen NL
Alleen binnen NL Alleen binnen NL
Eigen Risico autohuur
SMS Assistant
Luggage Assistant
Kid Assistant
Life Assistant
Een persoon € 348,- € 420,- € 624,-
Familie € 468,- € 564,- € 816,-

 

* Dit zijn de landen van de Europese Unie, de landen van de Europese Economische Ruimte (IJsland, Noorwegen en Liechtenstein), Zwitserland en de verdragslanden.

 

Meer informatie over de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering

Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering

 

 

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.