Wat is gedekt?

Hieronder hebben we de veel gestelde vragen voor het onderwerp 'Wat is gedekt?' geplaatst.

Klik op de vraag voor het antwoord. Of ga terug naar het overzicht.

 

Veel gestelde vragen

  1. Waar kan ik de hoogte van de vergoedingen vinden?

    De hoogte van een vergoeding (bijvoorbeeld bij ziekte of verlies van bagage) is afhankelijk van de afgesloten (reis)verzekering. De voorwaarden en bijbehorende dekkingen kunt u vinden in het voorwaardenoverzicht. Wilt u weten op welke vergoeding u recht heeft? Raadpleeg dan uw persoonlijke polis of neem contact op met het Service Team via telefoonnummer (020) 561 87 11 (bereikbaar op werkdagen: 8:00-18:00 uur en zaterdag: 9:00-17:00 uur) of per e-mail via info@allianz-assistance.nl

  2. Hoe hoog is mijn eigen risico?

    Per verzekering verschilt de hoogte van het eigen risico. Of er op uw verzekering een eigen risico geldt, hangt af van uw persoonlijke polis. Neem voor vragen over uw persoonlijke polis contact op met het Service Team via telefoonnummer (020) 561 87 11 (bereikbaar op werkdagen: 8:00-18:00 uur en zaterdag: 9:00-17:00 uur). Bekijk het voorwaardenoverzicht voor meer informatie.

  3. Ik ga een dagje op reis naar België, ben ik in dat land ook verzekerd?

    Inwoners van Nederland met een Doorlopende Reisverzekering, hebben standaard dekking in heel Europa. Heeft u een Kortlopende Reisverzekering of Pechhulp Verzekering? Dan moet u een Europadekking afsluiten.


Terug naar het overzicht

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.