Fietsverzekering
8.5 / 10
MoneyView - 5 sterren rating!
 
MoneyView heeft onze Fietsverzekering weer beoordeeld met 5 sterren!

Met je racefiets leg je behoorlijk wat kilometers af. Maar of je nu iedere zaterdag met een groep vrienden op de fiets stapt of aan het trainen bent voor een belangrijke wedstrijd; een racefiets is een behoorlijke investering. Daarom is het prettig om te weten dat je fiets goed verzekerd is.

Met de fietsverzekering van Allianz Global Assistance kun je je racefiets verzekeren tegen diefstal en beschadigingen. Het is ook mogelijk om hulp te krijgen als onverhoopt stil komt te staan met pech. Heb je een lekke band, een gebroken ketting of een ander probleem? Dan komt een team van professionals van Allianz Global Assistance je helpen en kun je in de meeste gevallen je weg gewoon weer vervolgen. Kies uit drie pakketten

Met de racefiets-verzekering van Allianz Global Assistance kun je kiezen uit drie pakketten. Met het standaardpakket is je racefiets verzekerd tegen diefstal en met het pakket Uitgebreid ben je naast diefstal ook verzekerd voor schade aan je fiets. Kies je voor het pakket Compleet? Dan is je racefiets verzekerd voor diefstal, schade én pechhulp in heel Nederland. Welk pakket je ook kiest, met de fietsverzekeringen van Allianz Global Assistance ben je daarnaast ook altijd verzekerd voor juridische hulp. 

Hieronder vind je in het dekkingsoverzicht de belangrijkste dekkingen van onze fietsverzekeringen.  Bekijk voor een volledig overzicht de voorwaarden doorlopende fietsverzekering of de voorwaarden aflopende fietsverzekering (3 jaar - vaste periode) daarin zie je ook waarvoor je wel en niet bent verzekerd. 

Scroll horizontaal om meer te zien

Dekking voor Diefstal
 

Al vanaf
€ 2,08 per maand

Dekking voor Diefstal en Schade
 

Al vanaf
€ 2,33 per maand

Dekking voor Diefstal, Schade en Pechhulp

Al vanaf
€ 3,58 per maand

Diefstal verzekerd
Juridische hulp
Schade aan je fiets
Vergoeding voor leenfiets
Pechhulp
Aankoopwaarde terug
E-bike / elekrische fiets
Eigen risico bij Diefstal: geen
Gewone fiets, stadsfiets, bakfiets, moederfiets, ligfiets, etc.
Eigen risico bij Diefstal: geen
ATB / Mountainbike / Racefiets
Eigen risico: 20% van de door ons vastgestelde schade.
Speed pedelec

Eigen risico bij Diefstal: geen

Let op, dit is geen verplichte WA-verzekering

Voor het verzekeren van je racefiets geldt een eigen risico van 20% van de schade.

Klik hier voor de voorwaarden van de racefietsverzekering.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.