Pechhulp: voor auto en motor

✔  Snelle hulp, geen extra kosten

✔  All-in hulpverlening 

✔  Vervangend vervoer inbegrepen

  Verzekering op kenteken 

  Indien mogelijk, reparatie ter plaatse 

Nu al vanaf 

€ 2,49 per maand

Pechhulp Verzekering
8.4 / 10

Pech krijgen kan altijd. Daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Als je pech krijgt, dan staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze Pechhulp is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de Pechhulp van Allianz Global Assistance! Nu al vanaf € 2,49 per maand inclusief vervangend vervoer!

Hieronder vind je in het dekkingsoverzicht de belangrijkste dekkingen  van de Pechhulpverzekering.  Bekijk voor een volledig overzicht de voorwaarden, daarin zie je ook waarvoor je wel en niet bent verzekerd.

Scroll horizontaal om meer te zien

(exclusief woonplaats)


Al vanaf
€ 2,49 per maand

(inclusief woonplaats)


Al vanaf
€ 4,58 per maand

(exclusief woonplaats)

Al vanaf
€ 5,00 per maand

(inclusief woonplaats)

Al vanaf
€ 7,08 per maand

Auto of motor
Pech in Nederland
Pech in woonplaats
Pech in buitenland
Noodreparaties, slepen naar garage, vervangend vervoer
Pechhulp voor aanhanger
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Vervangende motor
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Animatie

Je zult je misschien afvragen; hoe werkt Pechhulp van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance pechhulp) eigenlijk? Wat gebeurt er wanneer ik pech krijg? In de onderstaande animatie over onze pechhulpservice kun je dat zien. Allianz Global Assistance heeft een uitgebreid netwerk van professionele hulpdiensten die over vakkundig personeel en materiaal beschikken voor de beste hulp bij pech, ongeacht of je met de auto of motor onderweg bent. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om je weer op weg te helpen zowel binnen- als buitenland. 

Ga naar het  voorwaardenoverzicht van alle verzekeringen van Allianz Global Assistance.
Hieronder hebben we de 5 meest gestelde vragen over ons Pechhulp verzekering geplaatst. Klik op de vraag voor het antwoord. Of ga naar het complete overzicht.
Pechhulp Verzekering
8.4 / 10
Bekijk reviews van andere verzekeringen van Allianz Global Assistance.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.