Schade melden

Schade aan je reisbagage of een onderbreking van je geplande reis is vervelend. Om je in geval van schade maximaal te kunnen ondersteunen hebben we het aanvraagproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Als je de schade via het online schadeformulier indient, ontvang je automatisch een bevestiging en nemen we de claim zo snel mogelijk in behandeling. Wanneer je geen aanvullende documenten hebt meegestuurd, kan het zijn dat wij de originele documenten later nog bij je opvragen.

Je kunt een schade op twee manieren bij Allianz Global Assistance indienen:

Online schade melden Schriftelijk schade melden

Kijk op onze pagina reactietermijnen  om alle termijnen te zien waarbinnen je een reactie mag verwachten bij een schadeclaim.

Afschrijvingslijst
Om de waarde van een geclaimd artikel te bepalen, maken we gebruik van een afschrijvingslijst. Wil je hier meer over weten of wil je de afschrijvingslijst bekijken? Dan kun je kijken op deze pagina.

Heb je een vraag over een schade?
Neem dan contact op met de afdeling claims. Heb je al een schade gemeld, vermeld dan ook altijd je dossiernummer.
E-mail: schade@allianz-assistance.nl
Voor fietsclaims geldt het volgende emailadres: fietsclaims.nl@allianz.com
Telefoonnummer: 020 - 561 8730 (rechtstreeks bereikbaar op werkdagen: 8:00 uur - 18.00 uur & zaterdag: 9:00 uur - 17.00 uur)
Bekijk ook de veelgestelde vragen ('Schade indienen').

Fraude
Kijk op onze fraudepagina  om te zien hoe wij omgaan met ingediende schades waarbij wij een vermoeden van fraude hebben óf waarbij wij fraude hebben vastgesteld.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de producten, diensten of hulpverlening van Allianz Global Assistance? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Reviews - De klant aan het woord

Bij Allianz Global Assistance staan service en klantgerichtheid centraal. Ons motto is niet voor niets `How can we help?´.

Klant aan het woord

Algemene contactinformatie

Allianz Global Assistance is gevestigd in Amsterdam. Hieronder vind je de adres- en bezoekgegevens.

Contactgegevens