Pechhulp: voor auto en motor

Pech krijgen kan altijd. Daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op je autoverzekering. Met onze Pechhulp kun je rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Als je pech krijgt, dan staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze Pechhulp is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld je partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.  

Door onze efficiënte manier van werken kunnen we deze service aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven. Profiteer daar nu van mee en kies ook voor de pechhulp van Allianz Global Assistance! Al vanaf € 2,49 per maand inclusief vervangend vervoer! 

 

 

Voordelen van onze Pechhulp

 1. Zeer betrouwbaar: ongeveer 2,5 miljoen auto's en motoren vertrouwen op Allianz Global Assistance

  Ongeveer 2,5 miljoen auto’s en motoren rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval. 'Als Allianz Global Assistance zo groot is, waarom ken ik ze dan niet?', denk je wellicht. Dit komt omdat Allianz Global Assistance lange tijd hulp verleende uit naam van haar klanten. Grote kans dus dat je al eens door Allianz Global Assistance bent geholpen, zonder dat je het wist. Door onze jarenlange ervaring in hulpverlening bij ongeval en pech, weten wij als geen ander wat te doen als je auto of motor er een keer mee ophoudt. Of je nu op weg bent naar je werk of de wintersport in Oostenrijk, wij zorgen ervoor dat je snel je reis weer kunt vervolgen. Nieuwsgierig geworden? Beleef de pechhulp van Allianz Global Assistance en bekijk onze pechhulpfilm.

 2. Zeer scherpe premie – al vanaf € 2,49 per maand

  Pechhulp afsluiten voor heel Europa, of alleen in Nederland? Wat je wilt verzekeren, dat is persoonlijk. Natuurlijk houden we daar rekening mee. Je beslist zelf. Net zoals de ingangsdatum. Handig, wanneer je nu nog ergens anders een pechhulpverzekering hebt lopen. Hieronder volgen de premies per maand. Voor de jaarpremies kun je de folder hieronder downloaden.

   

  Premie Pechhulp van Allianz Global Assistance

   Pechhulp pakket

  0 t/m 3 jaar

  4 t/m 7 jaar 8 t/m 11 jaar

  12 t/m 15 jaar

  Nederland zonder woonplaats € 2,49
  € 2,92  € 3,75
  € 5,41
  Nederland met woonplaats  
  € 4,58
  € 5,41
   € 6,67
  € 8,75
  Nederland + Europa zonder woonplaats € 5,00
  € 5,41
   € 6,24 € 7,91
  Nederland + Europa met woonplaats € 7,08
  € 7,91
   € 9,16
  € 11,24
  Extra module voor de auto:
  Aanhangwagen meeverzekeren
                              € 0,91
  (alleen in combinatie met Pechhulp
  Europa (+NL) + woonplaats)

  Extra module voor de motor: vervangende motor
                              € 2,27

   

  * prijzen per maand, inclusief 21% assurantiebelasting

 3. Wereldwijd netwerk, dus altijd en overal snelle hulp

  Niets voor niets is Allianz Global Assistance wereldwijd marktleider in hulpverlening. Die positie danken we aan een zeer complete en professionele dienstverlening. Zo hebben we eigen alarmcentrales in 34 landen, met duizenden medewerkers en een groot gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven. Ook beschikken we in het buitenland over een eigen vloot van vervangende auto's. Deze zijn veelal uitgerust met trekhaak en 's winters met skibox en winterbanden. En dat is wel zo handig als je tijdens je vakantie weer snel op weg wilt.

 4. All-in hulpverlening, dus geen aanvullende kosten

  Pechhulp is los af te sluiten en past bovendien bij elke autoverzekering. Je bent dus niet verplicht bij een andere (auto)verzekering af te sluiten. Op het moment dat je een Pechhulp Verzekering afsluit kun je deze tot 1 jaar in de toekomst in laten gaan. De premie zal ook pas in de toekomst worden geïncasseerd. Dit houdt in dat je met een gerust hart je huidige pechhulp verzekering kunt beëindigen en je geen zorgen hoeft te maken ongedekt in de auto of op de motor te stappen.

 5. Uniek in Nederland, Vervangende Motor mogelijk

  De module ‘Vervangende Motor’ geeft je de unieke mogelijkheid om bij pech te kiezen voor een vervangende motor in plaats van de standaard vervangende auto. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld op motorvakantie bent. Deze module kost €1,88 per maand en is geldig in de gebieden waarvoor de pechhulp voor de motor is afgesloten.

   

  Pechhulp in Nederland vs. pechhulp in het buitenland

   Bij pechhulp in Nederland      Bij pechhulp in het buitenland
  Professionele reparatie ter plekke Professionele reparatie ter plekke

  Of: versleping naar de dichtstbijzijnde garage

  Of: versleping naar adres naar keuze

  Bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
  Vervoer naar huis van inzittenden

  Bij reparaties langer dan 48 uur: tot maximaal 30 dagen vervangend vervoer

  Tot twee dagen vervangend vervoer Indien nodig: terugbrengen van eigen auto of  motor naar Nederland

   

 6. Handige opzegservice

  Met de handige opzegservice van Allianz Global Assistance is het heel eenvoudig om je pechhulp verzekering of abonnement bij je huidige pechhulp aanbieder op te zeggen. Als extra service kun je er zelfs voor kiezen om Allianz Global Assistance de opzegbrief te te laten versturen. Zeg je je pechhulp verzekering of abonnement liever zelf op? Geen probleem! Binnen 2 minuten ontvang je de opzegbrief in je mailbox, zodat je deze zelf kunt uitprinten en opsturen.

 

Ook pechhulp voor de motor

Het is ook mogelijk om Pechhulp voor de motor af te sluiten. Daarnaast is het mogelijk om voor € 2,27 per maand een extra module af te sluiten die het recht geeft om, in geval van pech, voor een vervangende motor in plaats van auto te kiezen. Dit is geldig in de gebieden waarvoor Pechhulp is afgesloten, zelfs in het buitenland dus! Allianz Global Assistance is de enige aanbieder van Pechhulp in Nederland die je deze mogelijkheid geeft. Deze pechhulp verzekering is dus ook onmisbaar als je met de motor op vakantie gaat!

 

 Meer informatie over onze pechhulp

 

 

Opzegformulier

  

Wist je dat?

Het programma 'Kassa' op 4 oktober 2014 naar aanleiding van de tariefsverhoging van ANWB Wegenwachtservice een aantal pechhulpaanbieders onder de loep heeft genomen. Hierbij kwam de pechhulp van Allianz Global Assistance als beste alternatief en goedkoopste uit de bus.
Lees: ANWB wegenwacht
in uitzending Kassa

Er meer dan 2,5 miljoen voertuigen vertrouwen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval? Wij verzorgen ook al jaren de mobiliteitsgarantie van grote automerken!  

 

 

Klantenreviews

Pechhulp Verzekering


  Klantbeoordeling

© Allianz Worldwide Partners 2018. Alle rechten voorbehouden.